Title of a News Article

Başkan Atilla'dan teşekkür

Başkan Atilla'dan teşekkür
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 24 Haziran’da sandıklara giderek Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi için oy kullanan herkese teşekkür etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde alınan sonuçlardan dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı. Mesajında iç ve dış mihrakların oyunlarına rağmen seçimlerden zaferle ayrıldıklarını vurgulayan Başkan Menderes Atilla, bu seçimde sadece Türkiye’nin kazanmadığını belirterek bu seçimi aynı zamanda İslam dünyasının da kazandığını söyledi.


Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, seçimin kazanılmasında dünyanın çeşitli yerlerinde mazlum dualarının da etkili olduğuna dikkat çekti. Atilla, "24 Haziran’da 27. Dönem Milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini gerçekleştirdik. Türkiye yine kalkınmadan yana oyunu kullandı. Ceylanpınar ilçemizde de gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gerekse AK Parti’ye güzel bir destek verildi. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hep beraber Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedefleri yolunda şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da durmadan çalışacağız. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlarımızla birlikte parti binamız önünde gece yarısına kadar zaferimizi kutladık. Bizler bu seçimleri iç ve dış mihrakların oyunlarına rağmen seçimlerden zaferle ayrıldık. Bu seçimi sadece Türkiye kazanmadı. 24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimleri aynı zamanda İslam dünyası da kazanmıştır. Bu seçimleri Kudüs, Arakan, Saraybosna, Kerkük, Suriye’nin mağdur ve mazlum insanlarının ve Türkiye’nin dualarıyla kazandık. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde bizlere destek olan başta Ceylanpınar’daki vatandaşlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimleri Türkiye’ye, milletimize, İslam dünyasına, tüm mağdur ve mazlum insanlara hayırlı olsun" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195