Title of a News Article

Başkan Güvenç'ten ilk açıklama geldi

Şanlıurfa'da bugün AK Parti bir zafere imza attı. Yapılan yerel seçimlerde istenilenin üzerinde bir oy oranı alarak Türkiye'de en iyi derece yapan iller arasına ismini yazdıran AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve 9 ilçe belediye başkan arkadaşı, büyük bir başarı elde etti.

Açık ara farkla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Celalettin Güvenç, gece geç saatlerde AK Parti il binasında partililerle kucaklaştı. Beraberinde Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'de vardı.

Burada bir basın açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, almış oldukları başarıya değinerek, şöyle konuştu;

'Tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyoruz. Kazanan Şanlıurfa oldu, barış oldu, kardeşlik oldu, demokrasi oldu. Bu örnek kent güzel bir örneklik sergiledi. bu anlamda bizleri de bu kadar mutlu ettiği içinde ne kadar teşekkür etsek azdır. 

3 ilçede AK Parti seçimleri kaybetti. 9 ilçede seçimi aldık Viranşehir ilçemizde açık ara oylama devam ediyor. teşkilatlarımızından mensuplarımızdan taşkınlık yapmamalarını, sakin olmalarını rica ediyoruz. bütün partimizin kadroları sükunet içerisinde bu başarıyı kutlamalı, çünkü bizim felsemizde taşkınlık, sıkıntı yaratmak yok. biz bugünden itibaren bir milyon sekiz yüz bin Urfalının hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Belediyelerimizle tüm Urfalıları kucaklayacağız. bize yakışan budur. Aynı şekilde muhalefet partilerine ve mensuplarına da buradan çağrı yapıyorum. Lütfen milli iradeye saygı gösterelim, sükunetle karşılayalım.

ilimizde bazı bölgelerde muhtarlık adaylıklarından dolayı bazı olaylar oldu. can kayıpları oldu. bunun olmasını hiç arzu etmezdik. can kaybı dolayısıyla aileler bağ sağlığı diliyoruz. inşallah böyle acılar yaşanmaz.'dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2014, 02:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195