Title of a News Article

Başkan Yılmaz tebrikleri kabul ediyor

 Başkan Yılmaz tebrikleri kabul ediyor
banner206

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin bitmesi sonucunda belediye başkanlığına seçilen Av. Resul Yılmaz tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Siverek İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, "30 Mart günü Emniyet güçlerimizin yoğun bir mesai harcayarak seçim günü olaysız sona ermesinde büyük emekleri var ben bu sebeple tüm güvenlik güçlerine ve İlçe emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederim" dedi.

Gün boyu Başkan Yılmaz’a tebrik ziyaretleri devam etti. SODES kadın kültür merkezi temsilcileri, ilçede görev yapan avukatlar, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, köy okulu öğrencileri, Başkan Yılmaz'a ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adına yoğun bir çalışma temposuyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İlçe Gençlik Kolları, yeni Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmail Keş ve beraberindeki gençlik kolları üyeleri ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195