Title of a News Article

Baydemir polislere rest çekti!

.

Baydemir polislere rest çekti!
banner206
 Cizre'ye gitmek için yola çıkan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konvoyu Midyat çıkışında polisler tarafından güvenlik nedeniyle durduruldu. Polislerle görüşen HDP'li Urfa Milletvekili Osman Baydemir, "Size yolu açmanız için 10 dakika süre veriyoruz. 10 dakika içinde yolu açmazsanız biz geçeceğiz" dedi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden sokağa çıkma yasağı ve yaşanan gelişmelere dikkat çekmek için ilçeye bugün gitmek isteyen HDP'lilerin yolu, Mardin'in Midyat ilçesinde kesildi.

 

HDP'Lİ BAKANLAR DA HEYETTE

HDP'li bakanlar, HDP Eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP'li vekillerinden oluşan heyet, İdil üzerinden Cizre'ye gitmek istedi.

 

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Heyetin önü Midyat-İdil yolunun çıkışında panzerler ve TOMA'larla kesilirken, sokağa çıkma yasağı devam ettiği için izin verilemeyeceği söylendi. Milletvekilleri ve polis yetkililerinin görüşmeleri sürüyor.

 

"GERİ DÖNMEYİZ" DEMİŞTİ

Demirtaş bugün düzenlediği basın toplanıtısında "Cizre'de bir engelle karşılarsınız ne olacak?" sorusuna, "Biz yolumuzdan vazgeçmeyeceğiz ve geri dönmeyeceğiz." yanıtını vermişti.

 

BAYDEMİR: 10 DAKİKA SÜRE VERİYORUZ

Polislerle görüşen HDP'li Osman Baydemir, "Size yolu açmanız için 10 dakika süre veriyoruz. 10 dakika içinde yolu açmazsanız biz geçeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195