Title of a News Article

Baydemir ve Bucak Siverek'te buluştular...

.

Baydemir ve Bucak Siverek'te buluştular...
banner206
Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir seçim çalışmaları kapsamında Siverek ilçesine gelerek ilçe Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

   Osman Baydemir beraberinde Siverek BDP belediye Başkan adayı Avukat Metin Özbadem eş başkan Sevinç İzol Özipek beraberinde kilerle önce İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ı Makamında ziyaret etti.Baydemir ve beraberindekiler daha sonra Siverek Belediye Başkanı aynı zamanda Demokrat Parti(DP) Belediye başkan adayı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Baydemir başkan Bucak’ın makam odasında yaptığı açıklamada şöyle dedi. ‘’ bu seçim sürecinde rabbim kazadan beladan korusun, BDP olarak bu seçimde bir nusubetin olmamamsı konusunda olağanüstü çaba gösteriyoruz, 30 yıllık 40 yıllık o hepimizi etkileyen yaralayan o travma o geçmiş inşallah geçmişte kaldı.  Bir daha yaşanmaması için partimle birlikte o acı ve travma dolu gönlerin zikretmemesi için çaba sarfedeceğiz, büyük barış için buradaki insanlar olarak kardeşliğimizi pekiştirmek dostluk elini uzatmamız lazım, kucaklaşmamız lazım’’ dedi.

Demokrat Partili Belediye başkanı Ali Murat Bucak Baydemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi. “ öncelikle nazik ziyaretinizde dolayı teşekkür ederim, bu saatten sonra mevki makam ve şöhrete ihtiyacınız yok, Osman Baydemir ismi hem belediyecilik anlamında, hem de toplumsal barış anlamında farklı bir vizyon ve  bakış açınız var, bu bakış açınız yerel seçimi birebir etkiliyor, nazik ve nezaketli  davranışlarınız siyasi çizginiz ve gelmiş olduğunuz makam, buradaki yerel seçimler için bir nebzede isminizin katmış olduğu ılımlı bir hava var, bunun demokrasiye ve bölgedeki yerel barışada katkı sunağı kanıtındayım’’ dedi.

 

      Yapılan açıklamaların ardından bir süre başkan bucak ile görüşen Osman Baydemir partisinin seçim çalışmalılarına katılmak için belediyeden ayrıldı.

HABER:MEHMET SEZGİN

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195