Title of a News Article

Baydilli, kırsala çıkarma yaptı

.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ilçedeki kırsal mahalleleri gezerek 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında evet demenin getireceklerini vatandaşlara anlattı. 

16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması için seçim çalışmalarının başladığı ilk günden beri sahada olan ve vatandaşlara halk oylamasında neden evet denmesi gerektiğini anlatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ilçeye bağlı kırsal mahalleleri dolaşarak vatandaşları bilgilendirmeye devam etti. Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri’ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve İlçe Teşkilatı Üyeleri eşlik etti. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Milletvekili M. Ali Cevheri Karaköprü’ye bağlı Höyüklü, Buğday Höyüğü, Kasımkuyu, Akyatır, Yemişli, Yığınak, Nazlı, Uyandı ve Düger kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri, taleplerin yerine getirilmesi için not aldı. 

Ziyaretlerden sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelere merkezde olduğu gibi hizmet götürdüklerinin altını çizerek, kırsaldaki vatandaşlara da halk oylaması ile ilgili bilgi vermek için ziyaret ettiklerini kaydetti. Başkan Baydilli, “Kırsal mahallelerimizdeki sıkıntıları yerinde görmek, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve aynı zamanda 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması için onları bilgilendirmek adına ziyaretlerde bulunduk.  Karaköprü’müzde 86 kırsal mahalle ve 90 mezrası ile birlikte 176 tane kırsal yerleşkemiz bulunuyor. Bunların hepsine hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin yanında 16 Nisan’daki seçimin ne kadar önemli olduğunu, kendilerine neler getireceğini vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Ben Karaköprü2de iyi bir yüzdeyle evet oyu çıkacağına inanıyorum. Bizi ağırlayan, yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise 16 Nisan’daki Anayasa değişikliği oylamasıyla ilgili her gün sahada vatandaşları bilgilendirdiklerini dile getirerek, “Sayın Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte Karaköprü kırsalımızda vatandaşlarımıza evet’in bizim için ne kadar önemli olduğunu, yeni sistemin ülkeye kazandıracaklarını anlattık. Vatandaşlarımızın çoğunluğunun oyunun evet olduğunu gördük. Bugün bize iştirak eden vekilimize, başkanımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri bölge milletvekili olması nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte bölge kırsalını gezdiklerini ve sorunları yerinde tespit ettiklerini belirtti. Milletvekili Cevheri şöyle konuştu: “Kırsal Mahallelerimizde önemli hizmetlerin yapıldığını yerinde gördük ve inceledik. Karaköprü Belediye Başkanımıza bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bölgeyi iyi incelemiş ve ihtiyaçları iyi tespit etmişler.  Aynı zamanda bölge insanımızın halk oylaması konusunda çok duyarlı olduğunu gördük. Zaman zaman onlar bize tarihten, koalisyonlar döneminde yaşadıklarından dersler verdiler. Biz de ne için bu anayasa değişikliğine ihtiyaç duyulduğu ve neden evet denmesi gerektiğini onlarla paylaştık. Kırsal mahallelerimizdeki tüm vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, Belediye Başkanımıza ve Karaköprü İlçe Teşkilatımıza teşekkür ederim.”

 

Karaköprü’ye Bağlı Düger Kırsal Mahallesi Muhtarı Şükrü Şahin, Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri’nin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 14:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karaköprü
Karaköprü - 7 yıl Önce

Karaköprü de bir esnaf hayır diyor.önce onu ikna edip sonra kırsala çıksana

SIRADAKİ HABER

banner195