Title of a News Article

Bayık, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Değerlendirdi

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 10 Ağustosta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.

 Sandık sonuçlarının beklenen sevinci yaşattığını ifade eden Bayık, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin sadece Türkiye için olumlu sonuç olmadığını, Türkiye ile birlikte Ortadoğu ve İslam coğrafyası için de büyük önem taşıdığını kaydetti.

 

Bayık, cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı değerlendirmelerde şu sözlere yer verdi:

 

 

"Türkiye tarihinde ilk defa halkın tercihiyle cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın Reisi Cumhur oluşu, başta Türkiye olmak üzere, Ortadoğu ve İslam coğrafyasına hayırlı ve uğurlu olsun.

 

 

Yeni bir tarihin başlangıcı olan 10 Ağustosta Türkiye, tercihini sadece cumhurbaşkanını seçmekle kalmamış aynı zaman da ilerici demokrasiye, ilerlemeye ve daha da büyümek için büyük bir adım atmıştır. Atılan bu adım sadece Türkiye ile sınırlı değildir. Ortadoğu'da ezilen, mazlum halkların gördüğü zulmün sona ermesi, kan ağlayan İslam coğrafyasının barışa ve huzura erişmesi için büyük anlam ifade etmektedir.

 

Aynı zamanda yürütülen barış sürecinin de daha güzel ve olumlu bir sonuca erişmesi bakımından oldukça önemlidir.

 

10 Ağustos itibarı ile sandıklara gidip tercihini yapan ve destek veren, başta Hilvanlı hemşerilerim olmak üzere; seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten AK parti teşkilatına, belediye meclis üyelerimize ve AK partiye gönül vermiş herkese çok teşekkür ediyorum.

 

Allah hayırlı ve uğurlu etsin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195