Title of a News Article

Bayık Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Hilvan belediye başkanı ve ak parti belediye başkan adayı Aslan Ali Bayık, 30 martta yapılacak seçimlerde Hilvan'da seçime giren siyasi partileri ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Daha önce ak parti seçim bürosunu ziyaret eden siyasi parti temsilcilerine iadeyi ziyarette bulunan Bayık ve ak parti ilçe başkanı Hanif Düzme ile belediye meclis üyesi adayları BDP belediye başkan adayı Mehmet Polat ve saadet partisi belediye başkan adayı İzettin Toprak 'ı seçim bürolarında ziyaret edip başlatılan hizmet yarışında kendilerine başarılar diledi
 
Siyasi partilere yaptığı ziyaretler sonrasında açıklama yapan Hilvan belediye başkanı ve ak parti Hilvan belediye başkan adayı Aslan Ali Bayık " 30 mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde bir çok siyasi parti büyük bir centilmenlik içinde yarışıyor. Büyük bir demokrasi örneğinin yaşandığı Hilvan'da birbirleriyle yarışan bütün siyasi parti ve parti adaylarımızın tek gayesi Hilvan halkına yapacakları hizmet yarışıdır. Bu yarışın galibini değerli Hilvan halkımız belirleyecektir. Halkın vereceği her türlü karara saygı duymak zorundayız. Temennimiz odur ki; başlatılan bu hizmet yarışında halkın yapacağı tercih, Hilvan'ı ileriye götürecek bir tercih olur. Bu hizmet ve demokrasi yarışında bütün siyasi parti adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 03:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195