Title of a News Article

Beyazgül ve Güvenç, aday adaylarıyla buluşuyor

Beyazgül ve Güvenç, aday adaylarıyla buluşuyor
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 26 Mart’ta AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayları ile buluşuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 1 Mart Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde AK Parti’nin Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylarıyla bir tanışma toplantısı yapacak. 26 Şubat Perşembe akşamı Nevali Oteli’nde düzenlenecek olan toplantıya, aday adaylarının yanı sıra AK Parti teşkilatları da katılacak. Toplantıda Güvenç ile Beyazgül’ün birer konuşma yapması bekleniyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tüm aday adaylaırna eşit mesafede olduklarını belirterek, herkese başarılar diledi. Bu toplantıdaki amaçlarının da herkese eşit mesafede olduklarını göstermek olduğunu vurgulayan Beyazgül, “Partimize müracaat eden herkes bizim için değerlidir. 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde hepimiz partimizin başarısı için çalışmak zorundayız. Fakat bilindiği gibi listede 12 milletvekili adayı yer alacak. Bunun için listeye giremeyecek arkadaşların da darılmadan partilerinin başarısı için çalışmaları gerekir” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 14:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
63urfa63
63urfa63 - 9 yıl Önce

demek ki adaylar belediyede sıraya girecek

SIRADAKİ HABER

banner195