Title of a News Article

Binali Yıldırım'ın son durumu ne?

Binali Yıldırım'ın son durumu ne?
banner206

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte temaslarda bulunmak üzere dün Azerbaycan'daydı.

Burada düzenlenen programlara katılan Yıldırım'ın bulunduğu araç dönüş yolunda kaza yaptı.

Kazayı hafif yaralı atlattı

Araçta bulunan Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci kazayı hafif yaralı şekilde atlattı.

Ambulans uçakla Türkiye'ye geldi

Azerbaycan'da hastanede müşahade altında tutulan Binali Yıldırım bugün Türkiye'ye geldi.

Türkiye'den gönderilen ambulans uçak Binali Yıldırım ile İstanbul'a ulaştı.

Atatürk Havalimanı'na inen uçağı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Zafer Aktaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, karşıladı.

Yıldırım ve beraberinde gelen Şamil Ayrım, havaalanından ambulans ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ömer Çelik Binali Yıldırım'ın durumuyla ilgili açıklama yaptı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Sağlık Bakanı Teymur beyin ve oradaki bütün Azeri kardeşlerimizin yakın ilgisi sayesinde dün gece bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatmak Allah’a şükür nasip oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza da birkaç kere bilgi verdik. Biraz evvel de kendilerini bilgilendirdik. Kendileri de bir müddet sonra akşam hastane ziyareti yapacak. Bu çerçevede şimdilik herhangi bir sorun yok. Hayati tehlike arz eden herhangi bir durum yok. Herkese bir kere daha geçmiş olsun diyoruz. Arayan soran bütün arkadaşlarımıza bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195