Title of a News Article

Bingöl; Örnek olmak istiyorum

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şanlıurfalı İş Adamı Ahmet Bingöl, Güneydoğu Televizyonunda Mustafa Çadırcı’nın hazırlayıp sunduğu "Gündem özel" programına konuk oldu .Bingöl, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’ya başka bir bakış açısı getirmek istediğini belirterek, örnek olmak istediğini söyledi.

6 kız çocuğu babası olan Ahmet Bingöl, GTV’deki konuşmasına Mersin’in Tarsus İlçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili başlayarak, “Özgecan kızımız için içimiz yanıyor, kalbimiz yanıyor.6 kız babası olarak gerçekten yüreğim yanıyor. Kızımıza Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum, Türkiye’nin başı sağolsun” dedi.

Milletvekili olması durumunda yapmayı planladığı projeleri anlatan Bingöl, “Ben bir mimari gözle, bir esnaf gözüyle memleketime hizmet etmek istiyorum. Başka bir bakış açısı getirmek istiyorum, örnek olmak istiyorum. Urfa kadim bir şehir, Urfa’nın çok büyük kültürü var. Urfa’nın tarımda, sanayide, turizmde büyük potansiyeli var, bu potansiyeli kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195