Title of a News Article

Bingöl, partimin neferiyim

 Bingöl, partimin neferiyim
banner206

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Bingöl; “Benim için siyasetin tek anlamı Şanlıurfa’dır. Ben Şanlıurfa’ya hizmet edebildiğim sürece siyaset benim için değerlidir, dedi.

Aday adaylığı süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan ahmet Bingöl; , “Ak Partimiz “Yeni Türkiye, Yeni Güç” sloganıyla çıktığı kutlu yürüyüşünü devam ettiriyor “Kutlu yürüyüşümüze devam etmek üzere aday adaylığı başvurumu yaptım. .

 

2015 seçimleri bu kutlu yürüyüşün taçlanacağı seçimler olarak tarihe geçecektir. Her türlü vesayetin kırıldığı, özgürlük alanlarının genişletildiği, toplumsal barışta ciddi mesafelerin alındığı başarılı çalışmaların ardından Türkiye büyük hedeflere ulaşacaktır. Bizim için siyaset bir atlama aracı değil, bir sevdadır. “Benim için siyasetin tek anlamı ŞANLIURFA’DIR. Ben ŞANLIURFA’YA hizmet edebildiğim sürece siyaset benim için değerlidir.

 

Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Türkiyemiz için çizdiği stratejiye de gönülden inanıyor ve destekliyorum.

 

Ben Allah nasip ederse, halkımızın teveccühü ile Ankara’da projelerin destekçisi ve takipçisi olacağım.Ben her zaman AK PARTİ’nin neferi ve Şanlıurfa halkının hizmetkarı olacağım. Buradan sizlerin vasıtası ile tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum. . Çıktığımız hizmet yolunda ŞANLIURFA’LI kardeşlerimin dualarını ve desteklerini bekliyorum. Allah’a emanet olun,dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195