Title of a News Article

Bingöl:'Hizmet yarışında bende varım'

Bingöl; Bu yarışta ben de varım özel haber.

Bingöl:'Hizmet yarışında bende varım'
banner206

Şanlıurfalı İş Adamı Ahmet Bingöl, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu. Aynı zamanda İç Mimar da olan Bingöl, “Bu yarışta ben de varım” diyerek seçim çalışmalarına başladı.

 Şanlıurfalı İş Adamı Ahmet Bingöl,  Urfastar’ı ziyaret ederek, gazeteci Reşat Uzun’a, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Seçim çalışmalarına başladığını vurgulayan Bingöl, “Dünya lideri, Reisicumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli önderliğinde ve Başbakanımız Davutoğlu Ahmet Hocamızın rehberliğinde ülkemizin şaha kalkıp dünyada yıldız bir ülke haline geleceğine yürekten inanıyorum. İş hayatımdaki tecrübemi Aziz Milletimin ve memleketim Şanlıurfa’nın hizmetine sunabilmek amacıyla AK Parti’den  Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldum” dedi.

Neden AK Partiden Aday adayı olduğunu da anlatan Bingöl, “Gerek teknolojik gerekse ekonomik yönden güçlenen diğer dünya ülkelerine karşı stratejik düşünüp aynı şekilde karşılık verebilen,  her türlü imkânı değerlendirip kullanarak ülkemizin gücüne güç katabilen tecrübeye ve dirayete sahip,  ülkemizdeki vatandaşlarımızı ötekileştirmeden kucaklayan ve birleştiren adamcılık zihniyetinden uzak bir düşünceyle hizmet eden, kısık seslerin sesi olmaya devam eden ve ayrıca dünya görüşümü savunan lider kadrosuna sahip bir parti olduğu için AK Parti’den aday adayı olmayı uygun gördüm” diye ifade etti.

 

Ahmet Bingöl kimdir?

Ahmet Bingöl, 1962 yılında Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde dünyaya geldi. İlkokulu      Birecik Dumlupınar İlkokulu, liseyi Eğitim Teknolojileri Genel Lisesi ve üniversiteyi de İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım’da okuyan Bingöl, İngilizce ve Arapçayı da orta derecede bilmektedir. Bingöl, evli ve altı çocuk babasıdır.

 

Sosyal faaliyetleri

MÜSİAD Gıda Komitesi Üyeliği, Küçükçekmece AK Parti il delegesi, Silivri AK Parti il delegesi,                            

Güreş Federasyonu Organizasyon Komite Üyeliği, Kültürlü Gençlik Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği, İTO Tahkim Kurulu Üyeliği, Kültürlü Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcılığı ( 750 bin insanımıza Orta okul ve lise diploması almasına yardımcı olan dernek.), Kültürlü Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Doğu ve güneydoğu bölgesi Kitap Kampanyası Koordinatörlüğü, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Şanlıurfalılar Derneği İstanbul Şubesi Kurucu Üyeliği,

Şanlıurfa Birecikliler Derneği İstanbul Şubesi Kurucu Üyeliği.            

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195