Title of a News Article

Birgünde 10 köy'den destek aldı...

özel haber

Birgünde 10 köy'den destek aldı...
banner206
AkParti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve Akçakale ilçe Belediye Başkan adayı Hakim Ayhan'a destek amacıyla bir günde 10 köye çıkarma yaptı. 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, Şanlıurfa merkezde olduğu gibi ilçelerde de seçim atmosferi tüm hızıyla devam ediyor. AkParti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve seçim bölgesi olan Harran ile Akçakale ilçe Belediye Başkan adaylarına destek için çalışmalarını sürdüren AkParti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, dün 10 köye giderek seçmenden destek aldı. 
Akçakale Belediye Başkan adayı Hakim Ayhan ile birlikte köy ve mahalle gezilerini sürdüren Özcan, seçmenden Ak Partiye tam destek vermelerini istedi. Özcan şöyle konuştu ’bugün İç ve dışta, CIA ve MOSSAD ile işbirlikçiliği yapan paralel devletçilerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunları bozmak için 30 Mart seçimlerinde vereceğiniz her oy AK Parti adaylarına ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ında gücüne güç katarak Türkiye üzerinde oynanan çirkin oyunların bozulmasını sağlayacaktır." dedi. Özcan 'İsrail ve AB ile birleşip ülkeyi soyanların, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’nin oylarını düşürüp mazlumların gür ve hür sesi olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı harcayıp Türkiye’yi bitirmek istediklerini,mazlum müslüman halkların gür ve hür sesi olan, iç ve dışta yapılan tüm tehditlere boyun eğmeden Türkiye’nin kalkınması için çalışan Başbakan Erdoğan’ı yedirmemenizi rica ediyorum. Merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarına yapılanların bugün Başbakan ve AK Parti hükümetine yapıldığını Urfalı biliyor.Bizler milletimize güveniyoruz. Milletimiz bu oyuna gelmeyerek 30 Mart’ta sandıkta tüm kirli oyunu oynayanları tasfiye edecektir" dedi. 

Milletvekili Halil Özcan, “Hem büyükşehirde hem de ilçelerde AK Parti'nin kazanmasının Urfamızı her karışında kalkınma dönemi yaşamasını sağlayacaktır. Sizlerin milletimizin oylarıyla iktidara gelen AK Parti Hükümeti'ni, sandık dışı, demokrasi dışı, milli iradeyi hiçe sayan komplolarla, iftiralarla, yalanlarla ve kirli ittifaklarla düşürmeye çalışılıyorlar. Geçmişimize bakarsak bugün yapılanları daha iyi anlarız,” diye konuştu.

Akçakale Belediye Başkanı A.Hakim Ayhan köylerde ki gezilerinde Vatandaşlardan aldıkları destekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek' Vatandaşımız Hizmetlerin AkParti kadroları tarafından verileceğini çok iyi biliyor. Bu nedenle Büyükşehir ve ilçe oylarını Ak Partiye vereceklerdir. Bizlerde 30 Mart sonrasında her köyümüze ve mahallemize eşit şekilde hizmet etmeye söz veriyoruz'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142