Title of a News Article

“Bu seçim, milletimize bayram olsun”

 “Bu seçim, milletimize bayram olsun”
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Pazar günü yapılacak seçimin millete bayram olmasını diledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, ilçe başkanları ve partililer Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek açıklamasında bulundular.

Cuma namazı sonrasında Dergah Camii önünde grup adına konuşan Başkan Güvenç, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ortadoğu’nun son 100 yılın en önemli seçimine sayılı saatler kaldığını belirterek, “Pazar günü bütün milletimiz cumhurun reisini seçecek. İlk defa Cumhuriyet tarihimizde halkımız kendi Cumhurbaşkanını seçecek, biz Ak Parti kadroları olarak ilk günden bu yana Başbakanımızın adaylığını destekledik, yanında olduk, halkımızla kucaklaşarak bu çalışmaları bugüne kadar yürüttük. Hamdolsun milletimiz büyük bir teveccüh göstererek Cumhurbaşkanımızı meydanlarda kucakladı, bağrına bastı. Çünkü halkımız Cumhurbaşkanı adayımızın bu milletin sevdalısı olduğunu, geleceğimizin teminatı olduğunu çok iyi biliyor. Milletimiz yarın Başkanımızın barışın garantisi olduğunu da biliyor” dedi.

“Bu millet, Cumhurbaşkanı adayımızın bu coğrafyada artık kardeş kanı akmasına izin vermeyeceğini, bu coğrafyada milletin iradesine sahip çıktığını ve sonuna kadar da sahip çıkacağını biliyor” diyen Güvenç, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

“Etrafımızdaki kan gölüne baktığımızda Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de, Mısır’daki kan gölüne baktığımızda birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğu güçlü bir başkana ne kadar ihtiyacımız olduğu çok açık bir şekilde görülmektedir.”

 

“Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanlığı köşküne göndereceğiz”

“Bugün cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan sadece mazlum halkımızın Hakkârilinin, Diyarbakırlının, Anteplinin, Urfalının, İstanbullunun değil Kerkük’lünün de, Şamlınında, Bağdatlınında Gazze’de katledilen çocukların analarında umudu olmuştur. İnşallah bu umutlar Pazar günü halkımızın oylarıyla taçlanacak Başbakanımız ve yeni dönemde Türkiye’yi daha büyütmek üzere, demokrasimizi geliştirmek üzere ve de kardeşlerimizi değiştirmek üzere, ekonomimizi ve ülkemizi daha büyütmek üzere ve bütün mazlumların öncüsü yapmak üzere, Cumhurbaşkanlığı köşküne göndereceğiz. Bu mübarek günde Ak Partili belediyeler olarak, Ak Partili teşkilatlar olarak, Ak Partinin neferleri bu milletin hizmetkârı olarak herkesi bir kere daha desteğe davet ediyorum, Pazar günü sandığa gitmeye davet ediyoruz, inşallah Pazar günü akşam bu seçim milletimize bayram olsun diyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195