Title of a News Article

Çakmak: Baraj sorunu yaşamayacağız

 Çakmak: Baraj sorunu yaşamayacağız
banner206

HDP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Rasim Çakmak, 7 Haziran seçimlerinde baraj sorunu yaşamayacaklarını söyledi.

Halkların Demokratik Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Rasim Çakmak, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Köy köy dolaşarak ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek destek isteyen Çakmak, son olarak HDP Teşkilatını ziyaret etti. Partililerle görüşerek desteklerini isteyen Çakmak, 7 Haziran seçimlerinde baraj sorunu yaşamayacaklarını söyledi.

HDP’nin sadece Türkiye için değil, aynı zamanda Ortadoğu içinde önemli bir kitle partisi haline geldiğini vurgulayan Çakmak, 7 Haziran seçimlerinde barajı aşıp Şanlıurfa’dan en az 4 vekil çıkaracaklarını söyledi.  HDP’nin dinamik bir yapıya sahip olduğuna da dikkat çeken Çakmak, siyasi partilere bakıldığı zaman seçim heyecanının en yüksek oranda yaşandığı partinin HDP olduğuna dikkat çekerek, toplumun bütün kesimlerinden vatandaşları kucaklamayı başaran siyasi bir anlayışa sahip olan HDP’nin Türkiye yönetiminde söz sahibi olacağını sözlerine ekledi.

Çakmak, parti çalışmaları hakkında bilgi alarak Urfa ile ilgili projelerini paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195