Title of a News Article

Çakmak: Barajı geçeceğiz

Çakmak: Barajı geçeceğiz
banner206
 HDP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Rasim Çakmak, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Halkların Demokratik Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Rasim Çakmak, seçim çalışmalarını Halfeti İlçesinde sürdürdü. Halfeti Belediye Başkanı Mustafa Bayram ve HDP Halfeti İlçe Başkanı Ahmet Sönmez’i ziyaret eden Çakmak, seçim çalışmaları konusunda için destek istedi. Bayram ve Sönmez, Çakmak’ı adaylığından dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Çakmak, yaptığı açıklamada, halkların birlikte yaşama umudu, barışın ve özgür yaşamın güvencesi olarak gördüğü HDP’nin 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere parti olarak gireceğini anımsatarak, yüzde 10’luk barajı geçeceklerini söyledi.

HDP’den övgüyle bahseden Çakmak, şunları kaydetti;

“Halkların Demokrasi Partisi farklı inanç sistemlerinin yaşam bulduğu, eril zihniyete karşı tutumu, gençlerin, ezilenlerin, ülkedeki emek ve hak mücadelesinin yanında olan tek siyasal partidir. Ortadoğu da yaşanan kaosun bölge ve dünya ülkelerine uzun süre tehdit olacağı aşikardır. Bu vahşet ortamında farklı kültürlerin birlikte mücadelesi halkların tek kurtuluş çaresidir. Bu koşullarda bu siyasal hareketin bir üyesi olmak her yurtsever vatandaşın olmazsa olmaz görevidir.” 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195