Title of a News Article

Çakmak: HDP, ezilenlerin sesi olacak

 Çakmak: HDP, ezilenlerin sesi olacak
banner206

Halkların Demokratik Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Rasim Çakmak, sivil toplum kuruluşları ziyaret ederek desteklerin almaya devam ediyor. Çakmak, yaptığı açıklamada, HDP’nin tüm ezilenlerin partisi olacağını söyledi.

HDP’nin Milletvekili Aday Adayı Rasim Çakmak, 7 Haziran’da yapılacak genel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. İlçe ilçe, köy köy gezen Çakmak, bu defa da sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretler yapıyor. Son olarak TMMOB İl Temsilciliğini ziyaret eden Çakmak, aday adaylığı konusunda destek istedi. Milletvekili seçilmesi durumunda yapmayı planladığı projeleri anlatan Çakmak, partisinin baraj altında kalmayacağını söyledi.

HDP’nin Türkiye halklarının yeni yaşam ve mücadele alanı olduğunu belirten Çakmak, “Bu yeni yaşam alanında örgütlü bir mücadele ile yönetim ve iktidar dışı kalmış tüm ezilenlerin sesi olan HDP’de bu adımı atma gereği duydum. Ezilenlerin, yok sayılanların ve emekçilerin kendi barışlarını ve kendi özgürlüklerini egemenlerin elinden almaları ancak demokratik siyaset aracılığıyla yani HDP ile mümkündür” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195