Title of a News Article

Çakmaklı saha gezilerini sürdürüyor

Çakmaklı saha gezilerini sürdürüyor
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, saha çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya gelerek talep ve beklentileri dinlemeye devam ediyor.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop’u il teşkilatı ile birlikte ziyaret eden İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, il ve ülke gündemine dair istişarede bulunarak bölge sorunlarını ele aldı.

Başkan Mehmet Fedai Çakmaklı, muhtarların önemine değinerek, “Devlet ve Milletin arasında köprü vazifesini gören Muhtarlarımızı ziyaret edip onları dinliyoruz. Muhtarlarımız, halkın ve bölgenin sorunlarını en iyi bilen kişiler. Mahalleyi tanıyan, hizmet eksikliklerini ve önceliklerini tespit eden muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek istişare ediyoruz. Bu kapsamda bizleri misafir eden Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop’a teşekkür ediyorum. Muhtarımız nezdinden Şanlıurfa’da görev yapan tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.  

Muhtar Kestop ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanımızın ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195