Title of a News Article

Çayda buluştular...

.

Çayda buluştular...
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen çay sohbetine katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen çay sohbetinde konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti’de kongre sürecinin başladığını söyledi.

 

Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ’ın dört yıldır görev yaptığını söyleyen Eğilmez; “Artık yaş haddinden dolayı önümüzdeki dönem bu görevi sürdüremeyecek. Yasal olarak, il ilçe ve belde teşkilatlarının kongresi yapılır. Gençlik ve kadın kolları için kongre yapılması zorunlu değil. Bunlar il başkanlığının yan kollarıdır” dedi.

 

BÖLGE TOPLANTISI ŞANLIURFA’DA YAPILACAK

 

Kongreler ile ilgili işlemlerin başladığını söyleyen Av. Yusuf  Eğilmez; “14 EylüldeŞanlıurfa’da bölge toplantısı yapılacak. Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu,Bölge koordinatörümüz Murat Yıldırım, bölgenin il başkanları, il teşkilat başkanları, ilimizin il yürütme kurulu üyeleri ve tüm ilçe başkanlarımızın katılımıyla GAPTAEMde yapılacak. Kongre takvimimiz 1 Kasım 31 Aralık arası ilçe kongreleri, 22 Kasım 22 Şubat tarihleri arasında ise İl kongreleri yapılacak. Kadın ve Gençlik kolları büyük ihtimalle İlçe kongrelerinden önce olur. Kongre süreci en geç 22 Şubatta bitecek” diye konuştu.

 

EĞİLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığının düzenlediği çay partisine katılan İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teşekkür eden İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ; “Yoğun gündemi arasında bu davetimizi kırmayarak buraya kadar gelip gençlerin çay sohbetine katıldığı için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Çay sohbeti yaklaşık iki saat sürdü…

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195