Title of a News Article

Çelik, Akçakale’de destek istedi

.

Çelik, Akçakale’de destek istedi
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Eski Bakan Faruk Çelik, Akçakale İlçesinde kanaat önderleri ile bir araya gelerek, 1 Kasım seçimleri için partisine destek istedi.

OSMAN KAYA
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Eski Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım’da yapılacak seçim çalışmalarını bugün Akçakale İlçesinde sürdürüyor. Çelik, sabah kahvaltısında Semerkand Vakfı öncülüğünde kanaat önderleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekili Adayları Halil Özcan ve Kemalettin Yılmaztekin, TÜMSİAD Urfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade ve çok sayıda davetli katıldı.

Akçakale Öğretmenevi’nde düzenlenen programda konuşan Çelik, uyuşturucuyla mücadele eden ve gençleri bu ölüm batağından kurtarmaya çalışan Semerkand Vakfı yöneticilerine teşekkür etti.

1 Kasım’da yapılacak seçimlerin önemine değine Çelik, “Bu seçimler hem memleketimiz hem de ülkemiz açısından büyük önem arz ediyor. Eğer huzur ve barışın tekrardan geriye dönmesini istiyorsak 1 Kasım’da tercihlerimizi, AK Parti’den yana kullanalım. 4 Yılda Şanlıurfa’ya yaptığımız yatırımlar yeni dönemde de devam edecektir” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 10:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
VATANDAŞ
VATANDAŞ - 9 yıl Önce

VİRANŞEHİRİ DÜŞÜRÜN. HDP BARAJ ALTINA İNECEKTİR.

SIRADAKİ HABER

banner195