Title of a News Article

Çelik; Ceylanpınar’ın makûs talihi silinecek

Çelik; Ceylanpınar’ın makûs talihi silinecek
banner206


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ceylanpınar’da 5 Bin kişinin katıldığı mitingde bir konuşma yaparak, 30 Mart’tan itibaren Ceylanpınar’ın makûs talihinin silineceğini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında dün Ceylanpınar’ı ziyaret etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek ve Abdulkerim Gök’ün de eşlik ettiği Bakan Çelik, Ceylanpınar’da vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Atatürk İlköğretim Okulu,  Zahiriye Camii ve saha açılışlarına katılan Bakan Çelik, daha sonra Suriye’ye sıfır noktada bulunan İstasyon Caddesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla’nın da katılım gösterdiği mitingde Bakan Çelik ve beraberindekiler, yoğun bir coşkuyla karşılandı.

 

Atilla, 14 büyük projesini açıkladı

Yaklaşık 5 Bin kişinin katıldığı mitingde konuşma yapan Şanlıurfa Milletvekilleri, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla da, 100 yıldır çözülmeyen Ceylanpınar’ın sorunlarını 5 yılda bitireceklerinin sözünü vererek, Ceylanpınar ile ilgili 14 büyük projesini açıkladı. Bu projeleri Bakan Çelik ve milletvekillerinin desteği ile yapacağının sözünü veren Atilla, en büyük vaadinin TİGEM’den 30 hektar arazi alınarak yeni Ceylanpınar kurulması olduğunu söyledi. İlçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin arttırılacağını da dile getiren Atilla, TİGEM’e sadece Ceylanpınar’dan işçi alınacağının müjdesini verdi.

Atilla, son olarak, 35 mahallenin alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözüleceğini vurgulayarak, ayrıca ilçeye 150 yataklı hastane yapılacağının müjdesini verdi.

 

Çelik; “En önemli icraatımız barış”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise, 30 Mart’tan itibaren Ceylanpınar’ın makûs talihinin silineceğini belirtti. “Türkiye’de nasıl siyaset yürütülüyor görüyorsunuz” diyen Bakan Çelik, konuşmasında şunları kaydetti;

“Türkiye, siyasetçilerden neler çekti hepsini biliyorsunuz. Son 10 yıldır Türkiye’de önemli değişim ve gelişim var ama bunların içerisinde son 10 yılda olan en önemli icraatımız bu ülkede barışın, kardeşliğin huzurun yeniden tesis edilmesidir.”

İstikrarlı bir Türkiye olarak emin adımlarla yürümeye başladıklarını vurgulayan Çelik, “30 Mart’ta sadece Menderes Atilla’yı seçmeyeceksiniz, aynı zamanda Sayın Başbakanımıza güç vereceksiniz” dedi.

Bakan Çelik, birilerinin laf ürettiğini vurgulayarak, “Bizim işimiz hizmet üretmek, bizim işimiz sorunları çözmek. Bir yıl içerisinde Ceylanpınar’a 18 okul kazandırdık. Tapu sorunu Ceylanpınar’da inşallah konuşulmayacak. Konut sıkıntısı yaşayan insanlarımıza da el uzatacağız. Yeni dönemde TOKİ’yi yanı başınızda bulacaksınız” şeklinde konuştu.

Bu arada Bakan Çelik’e açılışlarda, Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kırıkçı eşlik etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195