Title of a News Article

Çelik, Hilvan'da müjdeyi verdi

.

Çelik, Hilvan'da müjdeyi verdi
banner206
 Hilvan’da yaşanan içme suyu sorunu 15 Ekim’de sona erecek. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Eski Bakan Faruk Çelik, 15 Ekim’de Hilvan’ın içme suyunun musluklardan akacağının müjdesini verdi.
 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Urfa’da ilk ilçe ziyaretini bugün Hilvan İlçesine gerçekleştirdi. Çelik’in Hilvan temaslarına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Arkan Siverek ilçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz'da eşlik etti. Hilvan’da ilk olarak İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı makamında ziyaret eden Çelik, daha sonra iki ayrı seçim bürosu açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Çelik, Hilvan’da kurulan içme suyu arıtma tesisinden 15 Ekim’de musluklardan su akacağının müjdesini verdi.

“Siyaset hizmet işidir, siyaset laf işi değil” diyen Çelik, “Gelip mikrofonu alıp konuşmak çok kolay, iş yapmak çok zordur. Biz burada göreve başladığımız 2011 yılında dedik ki; Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakandı bana ‘Şanlıurfa’ya gideceksin oradaki tüm sorunları bir bir çözeceksin’ dedi. O talimatla ben huzurlarınıza geldim ve o günden bugüne sayısız hizmetlere imza attık. Yeni dönemde de bu hizmetlere devam edeceğiz Hilvanlıların âdete Kerbela’ya döner gibi su su dediği su borusu hepinizin burasına geldi ben bunu biliyorum. Ben buraya gelir gelmez Büyükşehr Belediye Başkanı Nihat çiftçi Bey’e söyledim; Ben Hilvan’a gitmem bir şartla giderim Hilvanlı kardeşlerimiz filan gün musluğu açınca suyu akacaktır.” Hilvan’da 15 Ekim’de musluklardan su akacak. Su olmadıktan sonra hayatın bir anamı yok. Bu mesele neden geç kaldı? Bu bizden kaynaklanmıyor ama önemli bir sorun daha Hilvan’da çözülmüş olacak. Devlet Hastanesini de inşallah aralık ayında teslim alıp Hilvan halkının hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195