Title of a News Article

Çelik için görkemli açılış!

.

Çelik için görkemli açılış!
banner206

İş Adamı Hüseyin Büyükfırat ve Akparti il Yönetim kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat tarafından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Eski Bakan Faruk Çelik adına seçim bürosu açıldı. Kendisi adına açılan ilk seçim bürosunun açılışına katılan Çelik, Şanlıurfa’nın huzurunun bozulmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik’in ilk seçim bürosu Kapaklı Pasajı yanında açıldı. İş Adamı Hüseyin Büyükfırat ve Akparti il yönetim kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat   tarafından Faruk Çelik adına hazırlanan seçim bürosunun açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. Açılışa Faruk Çelik’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti milletvekili adayları,  İş Adamı Hüseyin Büyükfırat ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan Çelik, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve Şanlıurfa açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Türkiye’nin istikbali için, gençlerin istikbali için çalışan AK kadrolar var. Ya istikrarı seçeceğiz yada kaosu seçeceğiz. 4 Ay boyunca neler oldu hepiniz izlediniz. Kimin neler yaptığını gördünüz. 7 Haziran seçimleri akşamında birileri Türkiye’de istikrar bozuldu diye sevindi. 1 Kasım’da Urfalılar buna cevap verecekler, ben buna inanıyorum” dedi.

2011 yılında Urfa’ya geldiğini anımsatan Çelik, “4 Yıl beraber çalıştık. Umut vardı. Ne zaman 2011 yılında umut vardı. Şimdi ne var kaygı var, endişe var, korku var. Şanlıurfa korkuya yer bırakmayacaktır. Daha önceleri Urfa’ya binlerce turist geliyordu, esnaf kardeşlerimiz memnundu ama şimdi oteller boşaldı. Neden? Nedeni gayet açık; Bu memlekette Türk’ün, Kürt’ün, Arap’ın birlikte kardeş olmasını istemeyenler, geleceğe yürümemizi istemeyenler Şanlıurfa’nın huzurunu bozmak istediler ama Allah’ın izniyle Urfalıların huzurunun bozulmasına izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Çelik, kendisi adına büronun açılmasını sağlayan Hüseyin Büyükfırat’a teşekkür etti. 


Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195