Title of a News Article

Çelik, muhalefete ateş püskürdü!

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Eski Bakan Faruk Çelik, muhalefeti adeta topa tuttu. 7 Haziran seçimlerinin ardından ‘koalisyona hayır’ diyenlerin, bugün ‘koalisyona varız’ dediklerini belirten Çelik, “Dün neden yoktunuz? Böyle sorumsuz bir muhalefet anlayışını 4 ay boyunca izledik. Şimdi hepsi koalisyona bağlanmış. Kusura bakmayın geçti borun pazarı” dedi.

 

UĞUR BUDAK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, Nevali Oteli’nde düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün kentte gerçekleştirdiği mitingi değerlendirdi. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve SKM Başkanı Abdulkadir Kol’un da katıldığı toplantıda konuşan Çelik, mitinge katılan Şanlıurfalılara teşekkür etti.

 

“60 Bin kişi Sayın Başbakanımızı dinlediler”

Çelik, Şanlıurfa’nın şanına yakışır bir miting gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bütün Şanlıurfalı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Provokatörler, Şanlıurfa’da miting tarihi belli değilken Şanlıurfa ile ilgili karalama kampanyalarını sürdürdüler. Ankara’daki menfur saldırıdan sonra bu şekilde Twetler atarak, dün de burada mitingin gerçekleşmemesi adına yerelde twet atanlar bu mitingin sabote edilmesiyle ilgili çok uğraştılar ama Şanlıurfalılar büyük insanlar, yürekli insanlar ve o meydana geldiler, resmi kayıtlara göre 60 Bin kişi Sayın Başbakanımızı dinlediler. Şanlıurfalılara çok çok teşekkür ediyorum. İş mevsiminin çok yoğun olduğu, hasat mevsiminin olduğu bir dönemde, provokasyonların olduğu dönemde böyle güzel bir birliktelik oluşturmaları her türlü takdire şayandır” dedi.

 

“Şanlıurfalı kaosa prim vermedi”

Şanlıurfalıların huzur ve peşinde olduğunu sözlerine ekleyen Çelik, “Artık kaostan Şanlıurfa’yı karalamaya, Şanlıurfa’nın geri gidişine sevinecek olanlara Şanlıurfalı dün prim vermedi. Siz Şanlıurfa’da böyle bir olacak dediğinizde açana kaç turist Şanlıurfa’da otel rezervasyonunu iptal etti. Bu twetleri attıkları zaman bunu düşündüler mi acaba?” diye ifade etti.

Çelik, partilerine yönelik her kesimden destek gördüklerini ifade ederek, şunları kaydetti;

“Her kesimden destek aldığımızı seçime son bir hafta kala görüyoruz. Artık meseleye parti falan olayı ile bakmıyor. Mesele memleket meselesi, mesele Şanlıurfa’nın huzuru, mesele Şanlıurfa’nın geleceği ve bu çerçevede gerçekten çok büyük desteğin olduğunu yoğun görüşmelerden görülüyor. İnşallah Şanlıurfa’nın geleceği için hizmet yapacak AK Parti kadrolarına büyük bir destek büyüyerek gelişiyor. Şanlıurfa’yı düşünen kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

 

“Tek başımıza iktidara gelmemiz gerekiyor”

Güçlü bir iktidar olarak 1 Kasım akşamı tek başımıza iktidara gelmemiz gerekiyor. Tüm muhalefet partilerini izliyorsunuz. 4 Ayda neler yaptılar, neler konuştular hepsini görüyoruz. Hiç kimse koalisyona gelmedi. Koalisyona hayır dediler şimdi hepsi ardı ardına açıklama yapıyor biz ‘koalisyona varız’ diye. Dün neden yoktunuz? Böyle sorumsuz bir muhalefet anlayışını 4 ay boyunca izledik. Şimdi hepsi koalisyona bağlanmış. Kusura bakmayın geçti borun pazarı. İnşallah milletimiz kararını verdi ve tek başına iktidar inşallah 1 Kasım akşamı milletimiz tarafından gerçekleşecek.

 

“Ev ev, kapı kapı geziyoruz”

Biz Şanlıurfa’da büyük bir destek, büyük bir güçle Ankara’ya gitme konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz. İnşallah vatandaşımız şunu biliyor; Bu kadro ne kadar güçlü giderse o kadar Şanlıurfa güçlenecek. Bunun için bu destek her gün daha da büyüyor. İnşallah son haftayı da yoğun çalışmayla geçireceğiz, ulaşmadık hiçbir Şanlıurfalı kardeşimiz kalmayacak.   Ev ev, kapı kapı geziyoruz, her vatandaşa ulaşmaya çalışıyoruz. Perde arkasından bizleri takip edip bizlerin gittiğimiz yerlere gidebileceğini zannedenler kusura bakmasınlar 2 gün bizimle bu tempoya dayanamazlar.”

Toplantı, Çelik’in basın mensuplarının sorularını yanıtlamasıyla sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 13:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
gur
gur - 9 yıl Önce

haber

SIRADAKİ HABER

banner195