Title of a News Article

Çelik temaslarını sürdürüyor

Çelik temaslarını sürdürüyor
banner206

Türkiye'de yaklaşan genel seçimler öncesi iktidar partisi ve muhalefet partisi temsilcileri çalışmalarına hız verdi. Partisi adına şuan da aktif bir rol almayan eski Tarım Bakanı Faruk Çelik, adeta bir adaymış gibi çalışıyor olması dikkatleri üzerine çektiği kadar takdirde topluyor.

Şanlıurfa siyasetinin unutamadığı isimlerin başında gelen eski Bakan Faruk Çelik, yaşamını sürdürdüğü Bursa ilinde adım atmadık yer bırakmıyor. AK Partili isim Çelik, hemen hemen hergün Bursa'nın bir noktasında temaslarda bulunuyor. 

2023 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi partisi adına temaslarda bulunan Faruk Çelik, hafta sonunu dolu dolu geçirdi.

Sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerle AK Parti'nin seçim kampanyasına destek çıkan Çelik, Türkiye'nin yeni yüzyılında yaşanacak olan seçimin önemine değinerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeniden liderliği vermenin bir vefa borcu olduğunu dile getiriyor.

Eski Bakan Faruk Çelik, Bursa ilinde bulunduğu temaslar sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelerine yer verdi;

"Batum ve Havalisi Kültür ve Yardımlaşma derneğinin düzenlediği ÇADİ (Kafkas- Ahıska kültüründe mısır ekmeği) gecesine katıldım. Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin pekişmesinde önemli katkı sunan bu programların düzenlenmesinde katkı sunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Keşanlılar derneğinin daveti üzerine Bursa’da yaşayan Keşanlı, Trakyalı kardeşlerimizle bir araya geldim. Trakyalılar her zamanki misafirperverlikleri ile bizi ağırladılar. Sorunlarını dinledim. Ekonomiden, sağlığa ve gündemdeki konularla ilgili sohbet ettik.

1- Harmancık ilçe başkanımız Ramazan Ay’ın daveti üzerine, Büyükorhan, Harmancık, Orhaneli ilçelerimizde görev yapan ve geçmiş dönemlerde görev yapmış ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik.2023 seçimleri ile değerlendirmelerde bulunduk. 

2-Türkiye’nin yeni yüzyılında ki bu seçimin önemine binaen, seçim çalışmaları sürecinde eski-yeni tüm teşkilat üyelerimizin, başkanlarımızın, yöneticilerimizin birlik beraberlik içerisinde hareket etmelerini temenni ediyorum. Unutmayalım ki bu seçim “LİDERE VEFA” seçimidir."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142