Title of a News Article

Çelik'ten, bir film daha

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa bölgesindeki seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’yi sallayacak reklam filmlerine imza atıyor!

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, seçim bölgesi olan Şanlıurfa’da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor! Çelik; bölgenin en önemli sorunu olan terör konulu reklam filminin üçüncüsü ile ekranlarda!

Filmde 13 Ekim'de oynanan Türkiye-İzlanda maçında Türkiye'nin aldığı 1-0'lık galibiyetten yola çıkılıyor. Sosyal hayattan sanata, sanattan spora aslında bu topraklar üzerinde hergün kardeşçe yaşadığımıza vurgu yapılıyor. Sevinçlerimizin aynı, coşkularımızın bir, hüzünlerimizin ortak, yüreklerimizin beraber attığı tekrar hatırlatılıyor.

Bölgede ve ülkemiz genelinde körüklenmek istenen düşmanlığa, kardeşi kardeş ile karşı karşıya getirmeye çalışanların oyununa dikkat çekiliyor.

Bu topraklar üzerinde ilelebet kardeşçe yaşamaya, birlik, beraberliğe çağrı yapılan film, 1 dakika 57 saniye olarak hazırlandı.

Çekimleri Urfa’da gerçekleştirilen, senaryosu, castı ve mekânları ile sinema tadındaki reklam filmi birlik, beraberlik ve kardeşliğe dikkat çekiyor!

Seçim çalışmalarını sadece yerel bazlı düşünmeyen Çelik, Türkiye’nin en büyük sorunlarından olan terörü gündeme taşıyor. Şanlıurfa bölgesinde ve Türkiye genelindeki ekonomik, sosyal, siyasî ve toplumsal sorunların en büyük nedenin terör olduğuna dikkat çekiyor.

Faruk Çelik; “Film çok kısa sürede Urfa’da çekildi. Hazırladığımız bu reklam filmleri ile; 40 yıldır ülkemizin başına bela olan, son dönemlerde yine olanca şiddetiyle kendini gösteren terörün asıl yüzünü, kimlere hizmet ettiğini, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi yine kendimizin sağlayabileceğini vurgulamaya çalıştık. Kendi seçim bölgemiz olan Şanlıurfa’dan başlamak üzere; ülkemiz genelinde, özellikle gençlerimizin terörün gerçek yüzünü görmelerinin ne denli önemli olduğuna vurgu yaptık. Gayretlerimizin meyve vereceğini umuyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin öneminin, kurgulanan ve ortaya konulan oyunun ve her birimizin bu oyunun birer figürü yapılmak istendiğinin farkına varmalıyız. Bu topraklar üzerinde bir bütün olarak, kardeşçe yaşadığımız sürece, ancak birbirimize kenetlenerek varlığımızı devam ettirebiliriz. Sen Ben Yok Türkiye Var!” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195