Title of a News Article

Çelik Urfa'daki rakamı açıkladı

.

Çelik Urfa'daki rakamı açıkladı
banner206
Yarın Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi öncesi 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte özel bir uçakla bugün Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Çelik Urfada ki açılışın maliyeti 700 milyon TL dedi.

 

Bakan Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Şanlırfa’ya yapacağı ziyaret öncesinde kente geldi. Şanlıurfa milletvekilleri ile birlikte özel uçakla GAP Havalimanı’na gelen Bakan Çelik ve beraberindekileri Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile partililer karşıladı. Havaalanından sonra GAPTEAM Tesisleri’ne geçen Faruk Çelik bir basın toplantısı düzenledi.

ÇELİK: ŞANLIURFA’MIZDA GELİŞİYOR 
Basın toplantısında konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’nın kalkındığını ve geliştiğini ifade ederek, “İl ziyaret ettiği illerin başında Urfa’yı koyuyor. Şanlıurfa’yı 2017 yılın ilk ziyaret programına aldı ve yarın kendilerini burada ağırlayacağız. Bu vesileyle biz meclisteki arkadaşlarımız Urfa’ya gelmiş bulunuyoruz. Bu akşam yarın icra edeceğimiz ziyaret programıyla ilgili değerlendirmeler yapacağız. Şu ana kadar yapılan çalışmaların hangi noktada olduğunu, bu konuyla ilgi bir eksiğimiz var mı yok mu bunu hep birlikte değerlendirme imkânımız olacak. Cumhurbaşkanımızın yeni yıl olması, en çok çatışmaların ve sorunların yaşandığı Suriye’ye komşu olması açısından en büyük sınırı olan Şanlıurfa’mızı ziyaret etmesi son derece anlamlıdır. Bu yaşanan hadiseler açısından önemli olurken, Türkiye gelişiyor, kalkınıyor, Şanlıurfa’mızda gelişiyor ve kalkınıyor. Yatırımlar gerçekleşiyor be bu yatırımların açılışı sebebiyle de cumhurbaşkanımız bu ziyaretlerini gerçekleştiriyorlar” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195