Title of a News Article

Çelik Urfadan kime mesaj verdi...

.

Çelik Urfadan kime mesaj verdi...
banner206

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'ya geldi. 
7 Haziranda yapılacak olan seçim öncesi bu akşam seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya gelen çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik GAP Havaalanında coşkuyla karşılandı. 
Bakan Çelik havaalanın ardından Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof.dr Mazhar Bağlı'nın Karaköprü ilçesinde açtığı seçim bürosunun açılışını yaptı. 
Prof Dr Mazhar Bağlı ve bazı ilçe Belediye başkanları ile Akparti Şanlıurfa İl başkanı zeynel abidin beyazgul ile büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen seçim bürosu  açılışında konuşan Bakan Çelik, "Urfa bölgesinin parlayan yıldızı olacak. Urfalı seçmen feraset sahibidir ve istikrardan yana oyunu kullanacaktır "dedi
Bakan Çelik konuşmasını şöyle sürdürdü “Yol, hastane yapmışız ya diyenlere özellikle HDP diyor ki bunlar zaten hükümetin görevi iyi de senin görevin yol yapan makinayı yakmak mı? Senin görevin ülkeye yapılan hizmetleri durdurmak ve makinanın başında bulunan ekipmanı dağa kaçırmak mı? Böyle siyaset mi olur siyaset hizmet sanatıdır” dedi.

 

Bakan Çelik,  Şanlıurfa’da yapılan bazı projelerin muhalefet tarafından yapılmadığı yönünde yapılan söylemleri hatırlatarak şunları söyledi.

“Yol, hastane yapmışız ya diyenlere özellikle HDP diyor ki bunlar zaten hükümetin görevi iyi de senin görevin yol yapan makinayı yakmak mı? Senin görevin ülkeye yapılan hizmetleri durdurmak ve makinanın başında bulunan ekipmanı dağa kaçırmak mı? Böyle siyaset mi olur siyaset hizmet sanatıdır. Sen hizmetin yapılmaması için her türlü engeli yapıyorsun. Birisi hizmeti engelliyor diğeri ise var olan hizmetleri inkar etmeye çalışıyor. Türkiye istikrarla çok şey kazandı. Barış, dostluk ve hizmetleri kazandı. Şimdi burada istikrarı bozmak için olmadık bir nitelikleri var akıl alacak gibi değil. Aklınızdan geçmeyen partiler yan yana gelmiş durumda. Bir yerlerden kurulmuş ve bir yerlerden ayarlanmış böyle oturacaksınız ve böyle konuşacaksınız güneydoğuda şahit olacaksınız batıda güvercin olacaksınız gibi bir çok taktiklerle siyasi partiler arasında entrasan parti olmayan unsurlar arasında entrensan diyaloglar kuruluyor. Amaç çok açık Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak ve AK Partiyi zayıf duruma düşürmektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 23:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
YOLCU
YOLCU - 9 yıl Önce

kazan kanmaya başladı kimin ne değdin kentlerimde bilmiyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner195