Title of a News Article

Çelik: Urfa’nın helal oylarına talipliyiz

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Eski Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimlerde Urfa’nın helal oylarına talipli olduklarını söyledi.  HDP’yi de isim vermeden sert sözlerle eleştiren Çelik, “Yetkiyi milletten alıp talimatı dağdan alıyorlar” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, milletvekili adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katıldı.

Çelik, yaptığı konuşmada, teşkilatlarla ve milletvekili adaylarıyla birlikte Şanlıurfa’da Bin 300’ün üzerinde köy ve mezra ile 13 ilçeyi ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, destek istedik. Yoğun bir sekilde seçim çalışması yürüttük. AK parti dışında hiçbir siyasi partinin alanlarda olmadığını gördük. Pek çok sorunu yerinde çözdük” dedi.

Siyasi partileri de eleştiren Çelik, “Şanlıurfa’da ne yapışmış diye soran muhalefet sözcüleri, gidip Eyyübiye Devlet Hastanesi ile Haleplibahçe müzelerini gidip görsünler. Bunlar tamamen halktan kopuklar bundan dolayı ne yaptığımızı bilmiyorlar” dedi.

HDP’yi de isim vermeden eleştiren Çelik, yetkiyi milletten alıp talimatı dağdan aldıklarını söyledi.

‘Fazla oy pusulası basılacak, oy torbaları değiştirilecek’ iddialarına da cevap veren Çelik, “Biz Şanlıurfalıların helal oylarına talibiz. Bunlar kendi icraatlarını başkalarına mal etmeye çalışıyorlar. Bahsi geçen konular hayalimizden geçmediği gibi, semtimize de uğramayan konular. Kendilerini tarif ediyorlar. Bu davranışlar onların uzmanlık alanları. Sandık güvenliği konusunda Obama’ya mektup yazanlarla, bölge de ve Türkiye’de billboardlara ‘Oyuna sahip çık’ diyenler kol kola. Sandığa sahip çıkmakla ilgili görüş beyan edenlerle sandıklarda hile yapılacak diyenler kol kola. Baskılardan, kafa göz kırmadan bahsedenlere sesleniyorum; Bir önceki seçimde Uluhan’da ölen Hüseyin Beşdağ hangi atmosferde ve hangi şartlarda hayatını kaybetti ? Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195