Title of a News Article

Çelik ve Güvenç Akçakale’de moral buldu

Çelik ve Güvenç Akçakale’de moral buldu
banner206
Bakan Faruk Çelik ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Akçakale’de yaklaşık 10 Bin kişinin katılımıyla düzenlenen mitinge katıldı. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, mitinge yaptığı konuşmada, seçimlerden zaferle ayrılmaları durumunda önümüzdeki dönem yapacakları çalışmalarla Akçakale’nin altın yılı olacağını belirti. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Harran Belediye Başkan Adayı ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un düzenlediği mitinge katılarak, ilçe halkından AK Parti’ye destek istediler. Çelik ve Güvenç, daha sonra Akçakale’de ilçe belediye başkan adayı Abdulhakim Ayhan’ın düzenlediği mitinge katıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Halil Özcan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halit Taşdönderen’ın da katıldığı mitinge yoğun ilginin olduğu görüldü. Yaklaşık 10 Bin kişinin katıldığı mitingin açılış konuşmasını yapan Akçakale Belediye Başkanı ve AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, 30 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerden başarıyla çıkması durumunda ilçede yapmayı planladığı projelerini anlattı. Akçakale’de hayvan pazarı, buğday pazarı, otogar ve yeni çevre yolları yapacağını dile getiren Ayhan, “Bunların yanı sıra bütün köylerin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını, kentsel dönüşüm, yeni imar alanları, sosyal ve kültürel spor tesisleri, gençlere yönelik eğitim merkezleri yapacağız” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ile Halil Özcan da, Hükümetin Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetleri anlatarak, 30 Mart’ta yapılacak seçimler için halktan destek beklediklerini belirttiler.

 

Güvenç: 30 Mart, komplolara dur deme günüdür

Daha sonra söz hakkı alan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç de, Türkiye için tarihi seçime 2 gün kaldığı anımsatarak, “Sizler bu seçimin önemini en az bizim kadar biliyorsunuzdur. İnşallah sizin dik duruşunuzla Türkiye hiç bir zaman Suriye’ye benzemeyecek, her zaman lider ülke olarak kalacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında. 7 düvel bir arada, Türkiye’nin 12 yıldır yakaladığı fakirimizin, fukaranın yüzünü güldüren AK Parti’nin hareketinden kurtulmak için komplolar kuruluyor. 30 Mart bu komplolara dur deme günüdür. Ak Parti’ye verilecek her bir oy ülkemizin geleceğinin açılmasına sebep olacak. 30 Mart’ta milli iradenin gasp edilmesini oylarınızla önleyeceksiniz. Buna AK oylarımızla karşı çıkacağız” dedi.

 

 “Huzur ve barışın devam etmesi için AK Parti”

“Bu şehir huzur şehri, barış şehri, kardeşlik şehri biz bu ortamın devam etmesini istiyoruz” diyen Güvenç, konuşmasında şunları kaydetti:

“Bunun devamı da AK Parti’dir. İnşallah AK oylarınızla 31 Mart günü göreve başladıktan sonra Şanlıurfa’nın yeniden gündemi gençlerimizin geleceği olacak, Köylerimizin sorunları olacak. Eğitim sorunları olacak, hastanelerin bitirilmesi olacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Akçakale ilçesi girişine alt geçit yapacağız. Yeni evlenen çocuklarımız için mutlaka TOKİ konutları yapacağız. Akçakale’de OSB, hayvan pazarı ve buğday pazarı mutlaka yapacağız. Artık yokluğa dur deme zamanıdır. Bu dönem Akçakale’nin altın yılı olacaktır. Bunun için desteğinizi, dualarınızı istiyoruz. Vereceğiniz her oyla yeni hizmetlerin gelişine vesile olacaksınız. Biz Akçakale’nin hizmetkârıyız, Akçakale’yi çok seviyoruz. Urfa’nın parlayan ilçesi olabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

 

Çelik: Hizmetlerimize Akçakale’den başlayacağız

Son olarak bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise, Akçakale’de büyük bir heyecan olduğunu ve Akçakale’nin 30 Mart’ın önemini çok iyi kavradığını belirtti.

Mitinge katılanların Tayyip Erdoğan’a kurulan tuzakları bozmak için geldiğini vurgulayan Çelik, “Türkiye’de gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük, Türkiye’yi nereden nereye getirdiğimizi sizler biliyorsunuz. Suriye’nin hangi durumda olduğunu görüyoruz. Allah o kardeşlerimizi o belalardan kurtarsın, hiçbir millete de böyle bir musibet vermesin. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz. 30 Mart’ta sabah erken saatlerde sandıklara koşacaksınız. Oy kullanmaya gidecek kardeşlerimizin ampulün altına mührü basacak. Şanlıurfa ve Akçakale sonu kale ama burası aynı zamanda Ak Partinin de kalesidir. İnşallah Pazar akşamı sizlerin bu başarısını kutlamak için buraya gelerek belediye başkanımızı kutlayacağız ve 1 Nisan’dan itibaren hizmetlerimize Akçakale’den başlayacağız.”

Bakan Çelik, yeni dönemde Akçakale’ye tarım organize sanayi bölgesi kuracaklarının müjdesini de bir kez daha hatırlattı. 

Bakan Çelik ve beraberindekileri, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195