Title of a News Article

Çelik,Kime Ahlaksızlar dedi?

.

Çelik,Kime Ahlaksızlar dedi?
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Eski Bakan Faruk Çelik, Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye’ye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, partisine destek istedi. Toplantıda ‘Çözüm Süreci’ ilgili konuşan Çelik; “Türkiye’yi 1990’lı yıllara çevirmek için düğmeye bastılar; Utanmadan, ahlaksızca, şerefsizce bütün bu çatışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakıştırmaya çalışıyorlar” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Eski Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala destek arayışlarını sürdürüyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezerek partisine destek isteyen Çelik, bu kez Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye’ye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Her ilçenin mahalle muhtarları ile ayrı ayrı düzenlenen toplantılara AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, milletvekili adayları ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Çelik, toplantılarda yaptığı konuşmada, 2 yıl içerisinde ilçelerde yol sorunu kalmayacağını belirtti.

Bütün köylerin problemlerini bildiklerini dile getiren Çelik, “Bunları planlı, programlı çözeceğiz, 2 yıl içerisinde ilçelerimizde yol sorunu olmayacak. Sizler bizim yüzümüzü ak edin, bizde sizin yüzünüzü ak edelim. Bütün muhtarlara sesleniyorum: Topyekûn sizden oy istiyorum. Hükümet kurulduğu gün 100 Trilyon Şanlıurfa’ya yol için para isteyeceğiz” dedi.

“İnşallah Türkiye, istikrarlı bir yönetime kavuşur, istikrarlı yönetim önemlidir”diyen Çelik, konuşmasında şunları kaydetti;

“Büyük problemlere karşı Türkiye’nin sağlam duruşa ihtiyacı var. Tekrardan fırsatı kolladılar Türkiye’yi 1990’lı yıllara çevirmek için düğmeye bastılar. Birde utanmadan, ahlaksızca, şerefsizce bütün bu çatışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakıştırmaya çalışıyorlar. Senin elinde silahın var, bomban var, okula bomba koyuyorsun, caddeye bomba koyuyorsun sonra da çatışmayı bir başkasının üzerine atıyorsun. Bu senin mesleğin olmuş. Kafamızı iki elimizin arasına alalım bu bölgede yaşayan Kürtlerin hakkını Sayın Erdoğan’dan başka masaya yatırıp çözmedi. Sayın Erdoğan söyledi: Eski Türkiye eskide kaldı, 1990’lı yıllara dönülmeyecek. Çözüm Süreci buzdolabında. Silahı bırakırsan Çözüm Süreci devam eder. Sen eğer Çözüm Süreci adı altında kaleşnikofu depo edersen, bombalarını depo edersen, vatandaşı tehdit edersen bu devlet eskisi gibi pabuç bırakmayacak. Çözümden yanayız, huzurdan yanayız, barıştan yanayız, kardeşlikten yanayız ama silahını bırakacaksın. Anlaşma bu, şart budur.”

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195