Title of a News Article

Çelik’ten 5 ilçeye müjde

.

Çelik’ten 5 ilçeye müjde
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, “2 Buçuk yıl içerisinde Suruç, Bozova, Hilvan, Viranşehir, Siverek’te sulama kanallarını hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Böylece her yer cazibe sulamaya kavuşacak” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri’nin organizasyonuyla Ceylanpınar ve Viranşehir İlçesinde yaşayan Şeyhanlı Aşiretinin mensupları ile bir araya geldi. Viranşehir İlçesinde bir düğün salonuna düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, AK parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Barut ve çok sayıda kişi katıldı.

Cevheri ve Akyürek’in selamlama konuşmasının ardından söz hakkı alan Eski Bakan Çelik, “2 Buçuk yıl içerisinde Suruç, Bozova, Hilvan, Viranşehir, Siverek’te sulama kanallarını hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Böylece her yer cazibe sulamaya kavuşacak” dedi.

“4 yıl gece gündüz Şanlıurfa için, Siverek için, Viranşehir için, Ceylanpınar için çalışmalar gerçekleştirdim” diyen Çelik, konuşmasında şunları kaydetti;

Allah’a şükür ne söz verdiysek bunları yerine getirmeyi Allah bize nasip etti. Ceylanpınar’ın tapusu yoktu, tapuyla ilgili kanunu çıkaracağız dedik Allah’a şükür bize nasip oldu ve Ceylanpınar’ı tapuya kavuşturduk. Viranşehir’in onlarca sorunu vardı, Viranşehir’e yeni Viranşehir yaptık. Verdiğiniz helal oyların karşılığında sizlere mahçup çıkmadık, sizlere birçok hizmet getirdik. Şanlıurfa’nın, Viranşehir’in halen sorunları çok, bu dönemde da kalan sorunları çözeceğiz. 4 Yıl boyunca nasıl hizmetkarınız olduysam aynen gelecek 4 sene de hizmetkarınız olacağım. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde köylerin yol sorunu kalmayacak. 2 Buçuk yıl içerisinde Suruç, Bozova, Hilvan, Viranşehir, Siverek’te sulama kanallarını hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Böylece her yer cazibe sulamaya kavuşacak. Cazibe sulamasına kavuşunca elektrik ihtiyacı da ortadan kalkacak. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195