Title of a News Article

Çelik’ten önemli mesaj…

.

Çelik’ten önemli mesaj…
banner206

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik il merkezindeki seçim bürosu açılışlarında coşkulu kalabalığa hitap etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı  AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik bir yandan il merkezindeki ve kırsaldaki vatandaşlara tek tek ulaşırken diğer yandan seçim bürosu açılışlarında coşkulu kalabalıklarla bir araya geliyor.  Ak aday Çelik il merkezinde kendisi ve partisi adına açılan seçim bürolarında, AK Parti iktidarının Türkiye ve Şanlıurfa için önemine vurgu yapıyor. Seçim Sath-ı mahalinde adeta uyku nedir bilmeyen AK Aday Çelik ulaşılmadık kimseyi bırakmamayı hedefliyor.

Yoğun programların arasına seçim bürosu açılışlarını da ekleyen Çelik," Huzur ve Barışın kenti Şanlıurfa Türkiye'nin de sigortasıdır dedi.

 AK Aday Çelik, il merkezinde kendisi adına Ali Topal, Metin Baydilli, Fevzi Demirkol ve İbrahim Güllüoğlu tarafından açılan seçim bürolarında önemli mesajlar verdi. AK aday Çelik seçim bürosu açılışlarında yaptığı konuşmada şunları söyledi.  " Çok yoğun çalışıyoruz uyku nedir bilmiyoruz. Ama Şanlıurfa'nın huzuru barışı ve kardeşliği için gerekirse gece gündüz çalışırız. Bizle birbirimizi biliyoruz tanıyoruz. Bizler sorunları çözmek için buradayız. Yaklaşık 13 Katrilyonu Şanlıurfa'ya gönderdik. Eğitim sağlık ve ulaşım konularında Şanlıurfa'ya devasa yatırımlar yaptık. İnşallah bundan sonrada var gücümüzle Şanlıurfa’ya yatırımları göndermeye devam edeceğiz. İnşallah yüce Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmaz. "

AK Aday Çelik ayrıca AK Partinin açıkladığı seçim beyannamesiyle ilgili detayları da vatandaşlarla paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195