Title of a News Article

Cevheri, 24 Haziran için destek istedi

.

Cevheri, 24 Haziran için destek istedi
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezilerini sürdürüyor.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan erken Genel Seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Vekil Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesindeki esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de AK Partiye oy vermeleri ricasında bulundu.

 

24 Haziran seçimleri için destek istiyoruz

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, beraberinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Başkan Yardımcısı Ali Atlas, Yönetim Kurulu üyesi Halil Özbek ile birlikte Mehmet Hafız Bulvarındaki esnaflarımızı ziyaret edip 24 Haziran seçimleri için destek istediklerini söyledi.

AK Vekil Cevheri, “Karaköprü Belediyemizin Ev sahipliğinde, Ana Kademe, Meclis üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin.AK kadrolarla durmak yok, yola devam. VakitKaraköprüVakti” diyerek çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

 

AK kadrolarla durmak yok, yola devam

Karaköprü Belediye Başkanı MetinBaydilli ise, “Gündüz Vekilimiz Mehmet Ali Cevheri ve arkadaşlarımızla esnaf ziyareti yaptık. Zaten biz her fırsatta esnaflarımızla birlikteyiz. Akşamı ise, AK Parti Karaköprü İlçe Yönetimimiz, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatımızla iftar yemeğinde bir araya geldik.Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin.AK kadrolarla durmak yok, yola devam.VakitTürkiyeVakti, VakitKaraköprüVakti” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özurfalı
Özurfalı - 6 yıl Önce

VAllah buğün çalıştığım iş yerine geldi hiç slm bile vermedi nedense işçileri seven değiller halliye bld. Başkanıda yanındaydı bunlar çok oy kaybederler zenginleri severler

SIRADAKİ HABER

banner195