Title of a News Article

Cevheri’den belediye başkanlarına mesaj…

.

Cevheri’den belediye başkanlarına mesaj…
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Ben belediye başkanı olsaydım, insanlara ucuz konut sağlamaya çalışırdım” diyerek, belediye başkanlarına toplu konut projesi yapmaları konusunda mesaj gönderdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Urfastar’ın “Belediyelerle uyum içerisinde çalışıyor musunuz?” şeklindeki sorusunu yanıtladı. Milletvekillerinin yasama ve yürütme görevini sağladığını belirten Cevheri, “Belediyeler şehrin altyapısından, suyundan, kanalizasyonundan temizlemesine kadar, ilaçlamasına kadar, kentin üst yapısına kadar, imarına kadar her alanda aktif olan kurumlar. Bizim bunlarla uyum içerisinde olmamız gerekiyor. Zaten halkın da taleplerini ve beklentilerini belediyelere iletiyoruz. Onlar da plan bütçe konusunda bu talepleri karşılaşamaya çalışıyorlar” dedi.

 

“Belediyeler proje oluşturmalı”

Şanlıurfa’da çok ciddi manada artan bir nüfusun olduğunu ve bu nedenle bütçeyi çok iyi değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Milletvekili Cevheri, “Belediyelerin sadece merkezi yönetimden gelen bütçe değil kendilerinin de bütçe oluşturması gerekiyor. Aslında başarı buradan geliyor. Başarılı olan belediyelere baktığımızda kendilerinin de bir takım hem istihdam açısından hem projeler açısından bir takım çalışmalar yaptığını görüyoruz. Kimisi toplu konut anlamında bir takım altyapı oluşturuyor, kimisi yol veya kanalizasyon noktasında birtakım projeler oluşturuyor. Bugün birçok hazine arazisi belediyelere devrediliyor. Bunun için ben belediye başkanı olmuş olsaydımkendi inşaat şirketimi kurar insanıma ucuz konut sağlamaya çalışırdım. Çünkü herkesin en önemli hayali başını sokabileceği kendi evinde yaşayabilmesidir. Bunu yaptığımız zaman inşaat sektöründe ciddi bir kitleyi da istihdam etmiş oluyorsunuz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 12:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERÇEK URFALI
GERÇEK URFALI - 8 yıl Önce

BENDE BELEDİYE BAŞKANI OLSAYDIM BÜYÜKŞEHİRLERDE ne yapılıyor diye habire takip ederdim .o uygulamaları hayata geçirirdim .ama ben olsaydım diyorum şimdikiler öyle mi sormak lazım .

Yakup
Yakup - 8 yıl Önce

Gerçekten bu süzünüze katılıyorum ve en doğrusu budur zaten herkesin hayali bir ev sahibi olmak ev çünkü lüks bir hayat değildir bir ihtiyaç tır

SIRADAKİ HABER

banner195