Title of a News Article

CHP'li 18 başkandan ortak deklarasyon

CHP'li 18 başkandan ortak deklarasyon
banner206

Doğu ve Güneydoğu bölgesinden CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir’in de aralarında bulunduğu 18 il başkanı, partinin 37. Olağan Kurultayı'na ilişkin ortak deklarasyon yayımladı.

Tunceli'nin yanı sıra Erzincan, Erzurum, Şırnak, Diyarbakır, Bingöl, Şanlıurfa, Gaziantep, Batman, Ağrı, Kilis, Van, Hakkari, Kars, Iğdır, Bitlis, Ardahan ve Elazığ il başkanlarının imzasıyla yayımlanan deklarasyonda, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun "iktidar kurultayı" perspektifine tam destek verdikleri açıklandı.

Bugüne kadar elde edilen başarıların yalnızca bir başlangıç olduğu belirtilen deklarasyonda, şu ifadelere yer verildi;

“En güzel günlerimizi henüz yaşamadık. İçerisinde bulunduğumuz yıl CHP iktidarının kurumsal altyapısını kurduğumuz yıl olacak. 37. Olağan Kurultay'ımızı bir iktidar kurultayına dönüştürerek Genel Başkan'ımıza ve çalışma arkadaşlarına omuz vereceğiz. Elbirliği ve yol arkadaşlığı ruhu ile Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş uygarlık seviyesine bu ülkeyi taşıyacağız. Yeni bir siyaset dili arzusu yükseliyor. Kurumların yeniden işletildiği, demokratik, eşitlikçi ve liyakate dayalı bir düzeni onlarla beraber kuracağız."

YORUM EKLE
YORUMLAR
afatsum
afatsum - 4 yıl Önce

Başınızdaki ne derse evet diyorsunuz sonra da özgürüz diyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner195