Title of a News Article

CHP'li Yazar'dan iddialı açıklama...

.

CHP'li Yazar'dan iddialı açıklama...
banner206
CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, 24 Haziran’da yapılacak seçimi CHP’nin kazacağını söyledi.

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimle ilgili değerlendirmede bulundu. Türkiye’de CHP’nin günleri geldiğini ve partisinin hiç olmadığı kadar iktidara hazır olduğunu belirten Yazar, “24 Haziran’da sandık başına gideceğiz, seçimlere sayılı günler kaldı. Bu seçimde CHP’nin tek bir hedefi var iktidar. Biz bu gündem ve hedefe kilitlendik. Şanlıurfa’daki  adaylarımı bilgi birikimiyle donanımıyla, siyasi tecrübeleriyle, genç ve dinamik yapılarıyla TBMM’de Şanlıurfa’da temsil etmek için kolları sıvadı. Seçim çalışmaları iyi bir şekilde sürüyor, inşallah bu defa Şanlıurfa’dan da TBMM’ye milletvekili göndermeyi başaracağız” dedi.

 

Artık tamam

Yazar, ittifak konusuna da vurgu yaparak, “Biz Millet İttifakı olarak CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti sık sık bir araya geliyor ve değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Bakın bu ittifak ülkede yaşanan siyasi gelişmelerin bir yansımasıdır. Millet artık ‘tamam’ diyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin mitinglerine bakın, birçok engellemeye rağmen muhteşem mitingler yapılıyor, Şanlıurfa mitingi de bir hayli kalabalık geçti. Bu mitingler 24 Haziran’da iktidara geleceğimizin göstergesidir” diye ifade etti.

 

“Sandıklara sahip çıkacağız”

Bu seçimlerde en önemli konulardan birisinin sandık güvenliği olduğunu vurgulayan Yazar, “Bütün tedbirleri alıyoruz. Tüm sandıklarda partimizin ve Millet İttifakının temsilcileri olacak. Müşahitlerimiz olacak. Her üyemiz hatta her vatandaş kendi bölgesindeki sandığa sahip çıkacak. Biz CHP olarak bu seçimde trafolara kedi sokturmayacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 15:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
afatsum
afatsum - 6 yıl Önce

24 haziran akşamı urfa size bir daha ders verecek

SIRADAKİ HABER

banner195