Title of a News Article

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan 2 flaş atama

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan 2 flaş atama
banner206

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP İzmir Milletevkili Tuncay Özkan'ı Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak atadı. Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz'ü Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı görevine getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 milletvekili başdanışman olarak atadı.  Kılıçdaroğlu CHP İzmir Milletevkili Tuncay Özkan'ı Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak atadı. 

Özkan'ın görevlendirilmesi Kılıçdaroğlu tarafından onaylandı ve kendisine iletildi. Kılıçdaroğlu'nun imzaladığı ve Özkan'a iletilen görevlendirme yazısında şu ifadelere yer verildi:

"Sayın A. Tuncay Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi adına gerekli çalışmaları yürütmek üzere, Medya ve İletişimden sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirmeniz uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereğini rica ederim."

İşte o yazı:


ÜNAL ÇEVİKÖZ DE GÖREVLENDİRİLDİ

Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili ve emekli büyükelçi Ünal Çeviköz'ü de Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı görevine getirdiği öğrenildi.

Özkan ve Çeviköz bir önceki CHP MYK'sında Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyordu. Özkan, Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, Çaviköz de, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'nda bulunuyordu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
HALİL DAĞ
HALİL DAĞ - 4 yıl Önce

EFENDİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BİZİM YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOKTUR BİRAN ÖNCE KENDİ YOL HARİTAMIZI ÇİZELİM HEDEFE DOĞRU İLERLİYELİM

HALİL  DAĞ
HALİL DAĞ - 4 yıl Önce

SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU BEN KİMİN TARAFINDAYSAM O KAZANIR BEN KİMİN TARAFINDAYSAM ALLAH ONUN TARAFINDADIR

SIRADAKİ HABER

banner195