Title of a News Article

CHP, Viranşehir'de gövde gösterisi yaptı

CHP, Viranşehir'de gövde gösterisi yaptı
banner206

Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı dün Viranşehir ilçesinde görkemli bir katılım töreni gerçekleştirdi. CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 27. dönem İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, saflarına katılan 1200 kişiye rozetlerini takmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

2023 yılında yapılması planlanan genel seçimlere 1 yıldan az bir süre kaldı. Siyasi partilerde yaklaşan seçimler öncesi propaganlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şanlıurfa'da CHP cephesinde dün flaş bir gelişme yaşandı ve tam 1200 kişi saf değiştirdi. Viranşehir ilçesinde yaşanan katılım görkemli törenle yapıldı. 

CHP 27. dönem İstanbul Milletvekili Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP İl Başkanı Ferhat Karadağ, bir önceki İl Başkanı Hayrettin Cidir, CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, CHP Karaköprü ilçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, CHP Viranşehir İlçe Başkanı Remzi Taylan, partililer ve partiye katılım sağlayan yüzlerce kişi yapılan törene katıldı.

Partiye katılım sağlayan 1200 kişiye tek tek rozetleri takıldı.

Törende konuşan CHP 27. dönem İstanbul Milletvekili Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 'Biz Şanlıurfa üye katılım töreni yapmıyoruz. Viranşehir İlçesinde Cumhutiyet Halk Partisi'ne yol arkadaşı olmak isteyen kardeşlerimizi katıyoruz. 2018 seçimlerinde CHP Viranşehir 'de maasef 1.6 oy almış 2018 seçimlerinde almış olduğumuz toplam 1287 oy katılımdan önce Viranşehir'de üye sayımız 293, bugün bu salonda 1200 vatandaşımızı Cumhutiyet Halk Partisine katıyoruz. CHP 'nin ne olduğunu, kurucusunun Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ve Genel Başkanının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bilerek geliyorlar. Viranşehir Sivas'ın ötesinde. Bak biz buraya geliyoruz. Sayın Erdoğan bak Viranşehir yazıyor. Senin milletvekillerin kapalı kapılar ardında görüşmeler yapıp gidiyorlar. Onu yapmamış olsalardı DEDAŞ sorununa çözüm bulurlardı. Buralarda geniş tarım toprakları var. Sulama ve elektrik konusunda tüm vatandaşlarımız dertli.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Urfa ziyaretinde Urfa'daki çiftçi kardeşlerimize ücretsiz elektrik verilecek dedi. Ne söylediler, yapamazsınız dediler. Biz saraylarda oturmayacağız. Bizim iktidarımızda çiftçimizin elektrik ile ilgili sorunları çözülecek. Mazotta da gübrede de elektrikte de maliyetlerinizi düşüreceğiz. Türkiye yurt dışından ithal ürün etmek zorunda kalmayacak. Kısacası kendi çiftçimizi zengin edeceğiz. Erdoğan, sen iktidara geldiğin Erdoğan değilsin. Sen zalime dönültün, sarayların adamı oldun Erdoğan. Viranşehirlilerin kalbinde taht kuran Erdoğan değilsin. Bugün öyle olsaydı 1200 vatandaşımız Viranşehir İlçesinde gelip bize katılmazlardı.

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195