Title of a News Article

CHP’de Vedat Melik sevinci

.

 CHP’de Vedat Melik sevinci
banner206

CHP 22. Dönem Milletvekili Mehmet Vedat Melik, 1 Kasım’da yapılacak seçimler için CHP’den milletvekili aday adayı oldu. Melik’in aday olması hem parti tabanı hem de Urfalılar tarafından sevinçle karşılandı.

 

UĞUR BUDAK

En son 2002 seçimlerinde Şanlıurfa’dan 3 vekil çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde Urfa’da milletvekili çıkarabilmek için kolları sıvadı. 7 Haziran seçimlerinde Siverek eski Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı 1. Sıradan aday gösteren ancak yine umduğunu bulamayan CHP, bu kez rotayı Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Vedat Melik’e çevirdi. CHP’nin üst kurmay yetkililerinin daveti üzerine Ankara’ya giden Melik, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için CHP’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı oldu.

 

Liste başı olacak

2002 Yılında yapılan seçimlerde CHP’den TBMM’ye giren ve o dönemde Şanlıurfa’nın sorunlarıyla yakından ilgilendiği için vatandaşların gönlünde taht kuran Vedat Melik’in aday olması, hem parti tabanında hem de Urfalılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Şanlıurfa’nın sevilen siyasi isimlerinden olan Melik’in, CHP’nin 1. Sıra milletvekili adayı olacağına kesin gözle bakılırken, CHP’nin Urfa milletvekili aday sıralamasında da etkili olabileceği konuşuluyor. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195