Title of a News Article

CHP’li kadınlardan anlamlı etkinlik

.

CHP’li kadınlardan anlamlı etkinlik
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Teşkilatı, Karaköprü ve Haliliye teşkilatları ile birlikte Anneler Günü etkinlikleri kapsamında çocuklara kıyafet yardımında bulundu. CHP’li kadınlar, ayrıca bir şehit ailesini de ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

CHP İl Kadın Kolları Teşkilatı, Karaköprü ve Haliliye Kadın Kolları Teşkilatları ile beraber ‘Anneler günü’ dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Bu kapsamda Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’ndeki çocuklara kahvaltı verildi. Programa CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gül Ayşe Tanıska, Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Çamlıoğlu, Haliliye Kadın Kolları Başkanı Sevgi Vural, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Neşe Tanal, Emine Musri, Semiha Alkan ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Kıyafet yardımı yapıldı

Kahvaltının ardından maddi durumu iyi olmayan çocuklara yönelik kıyafet yardımı yapıldı. CHP’li kadınların ellerinden kıyafetlerini alan çocukların mutlu olduğu gözlendi. Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dilan Aygün, dernek bünyesindeki çocuklara  yardımda bulunan CHP’li kadınlara teşekkür etti.

 

Şehit ailesini ziyaret ettiler

CHP’li kadınlar, çocuk yardımının ardından Sancaktar Mahallesi’nde bulunan bir şehit ailesini ziyaret etti. 2011 Yılında PKK’nın yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Mehmet Topraksürer’in ailesini ziyaret eden CHP’liler, şehidin annesi Ayinzelha Topraksürer’in ‘Anneler Günü’nü kutladılar. Ziyaretten dolayı  memnun kaldığı görülen Topraksürer, CHP’lilere teşekkürlerini iletti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195