Title of a News Article

Çiftçi; Vatana millete hayırlı olsun

.

Çiftçi; Vatana millete hayırlı olsun
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 26. dönem genel seçimleri için Karaköprü ilçesinde bulunan Şanlıurfa Fen Lisesi'nde eşi Sema Çiftçi ile birlikte kullandı.

Seçimlerin sağduyulu bir şekilde geçmesini temenni eden Başkan Nihat Çiftçi, kullandığı oyun vatana millete hayırlı olmasını diledi.

Oy kullanımın ardından gazetecilere bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Nihayetinde seçim kampanyalarının ardından bugün oyumuzu kullandık. Bugün yapmış olduğum gezilerde ülkemizde demokrasinin oturmuş olduğunu gördüm. Tüm vatandaşların sakinlik ve sükunet içerisinde oyunu kullandıklarını görüyoruz. Bu bizleri mutlu etti. Gerçekten ülkemizin istikrarı açısından, milli iradenin hakimiyeti açısından halkımız yönetimlere gerekli olan istikametleri göstereceğinden şüphemiz yok. Bu gün biz de reyimizi kullandık. Vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum.  İnşallah sandıklar açıldıktan sonra toplumumuz için, ülkemiz için hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin. Hayırlı olsun" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Nihat Çiftçi, okullarda bulunan sandık görevlilerini ziyaret ederek  başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195