Title of a News Article

Çigeri yedi ve ayrıldı...

özel haber

Çigeri yedi ve ayrıldı...
banner206

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Genel Başkanı Süleyman Soylu, partisinin Şanlıurfa il 5.Olağan kongresinin yapılacağı salonda inceleme yaptıktan sonra çiğer kebabı yedi ve Şanlıurfa'dan ayrıldı.

AK Parti Şanlıurfa 5.olağan il kongresi öncesi beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. ilk olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu'nun katılacağı duyrulan il kongresi öncesi her iki isimde katılmayacağı kongre yarın yapılacak. Tek Liste ile Zeynel Abidin Beyazgül'ün Başkanlığında gidilecek olan kongre öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.  
Bu akşam  Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Süleyman soylu, yarın kongrenin yapılacağı salonda incelemelerde bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç  AK Parti İl Başkan yardımcısı Av. Bekir Kan ve partinin bazı yöneticileri ile salonda incelemelerde bulunan Soylu, daha sonra soluğu çiğercide aldı. Bir restouranta çiger yiyen Soylu Partisinin il kongresine katılmak üzere Mardin'e hareket etti.

Öte yandan Yarın GAP Arena stadyumunda yapılacak olan kongreye Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik ve Urfalı İstanbul Milletvekili AK Parti Genel Başkan yardımcısı Nurettin Nebati katılacak. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 01:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195