Title of a News Article

Daha muhtar olmadan hizmete başladı

Daha muhtar olmadan hizmete başladı
banner206

Şanlıurfa'da yerel seçimlere bir kaç gün kala belediye başkanları kadar mahalle muhtarları da bölgelerinde atom karınca gibi çalışıyor. Bunlardan birisi de Osmangazi Mahalle Muhtar adayı İsmail Tanal, uzun yıllardır bu mahallede ikamet eden ve buranın vatandaşları tarafından tanınan Tanal, halkın tam desteğini alabilmek için şimdiden kolları sıvadı.

31 Mart seçimlerine sadece 4 gün kaldı. Türkiye'nin dört bir yanında seçimler için nefesler tutulurken, siyasi partilerin Belediye başkan adayları seçim çalışmalarını bulunduklar il ve ilçelerde sürdürmeye devam ediyor. Belediye başkan adayları kadar muhtar adayları bir hayli çalışmalarındaki tempoyu düşürmüyor. 

Haliliye ilçesine bağlı merkez Osmangazi Mahalle muhtar adayı İsmail Tanal, daha muhtar olmadan kolları sıvayarak mahallede çevre kirliliğini önleme adına boya badana işlemlerine başladı. Hizmet anlamında, Osmangazi mahallesine tüm hizmetleri getireceği sözünü veren muhtar adayı İsmail Tanal, seçimlere iddialı giriyor. mahalle sakinleri tarafından yakinen tanınan Muhtar adayı İsmail Tanal şimdiden halkın gönlünü kazanmış seçimlerden de muhtar olarak çıkacağı söyleniyor. 

Yakınları tarafından Osmangazi mahallesinde bina ve site gibi yerleşim alanlarının çevre duvarlarındaki çirkin görüntülerin yok edilmesi adına boya badana işlemi başlatan muhtar adayı İsmail Tanal, takdir topladı. 

Tanal, 'bu çalışmaları göz boyamak için değil, gerçekten de seçimlerden sonra bu ve bu gibi hizmetlerin yapılması adına somut bir örnek olarak bu çalışmayı başlattık. Mahalle halkımın oyuna talibim, inşallah muhtar olarak halkıma hizmet edeceğim. Mahallenin huzuru ve güvenliği için 7/24 hizmetlerindeyim.' dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195