Title of a News Article

Davutoğlu’nu Urfa üzerinden vurdu!

.

Davutoğlu’nu Urfa üzerinden vurdu!
banner206

Seçime bir hafta kala ikinci mitingini Ankara’da yapan MHP Lideri Bahçeli “Hükümet kurulamamasının vebali Erdoğan ve Davutoğlu’nun sırtındadır. Sayın Bülent Arınç, AKP’nin koalisyon kurmaktan kaçtığını ilk ağızdan itiraf etmiştir” dedi. Bahçeli, “Şanlıurfa’da dama oynayan, Gazali ve Hegel’le rüyalarda buluşan Davutoğlu ne iş yapmaktadır?” diye kaydetti.  

 

Bahçeli, şunları söyledi:

TERÖRİSTE HUKUK DEVLETİ

“Canlı bombalar hükümetin acziyetinden, güvenlik ve istihbarat zafiyetinden azami ölçüde yararlanmışlardır. Hükümetin ağır bir kusuru ve ihmali vardır. Gaziantep’te çarıkçılığa özenen, Şanlıurfa’da dama oynayan, Gazali ve Hegel’le rüyalarda buluşan Davutoğlu ne iş yapmaktadır? Paralel operasyonuyla dengesi bozulan Emniyet, Saray’a özel hizmet sunan istihbarat teşkilatı neyle meşguldür? Türkiye teröristlerin cirit attığı, üçüncü sınıf bir Ortadoğu ülkesi haline gerilemiştir. Suçlu, Başbakanlığı kâğıt üstünde kalan Ahmet Davutoğlu’dur. Suçlu 17-25 Aralık’tan yakayı kurtarmak için devlet hayatını tarumar eden, bu da yetmezmiş gibi teröristlere kol kanat geren Recep Tayyip Erdoğan’dır. Canlı bombalar hedeflerini imha için etrafta gezerken, Başbakan sabırla eylem yapmalarını beklemektedir. Düşmana buyur eden, ikramda bulunan bir hükümete dünyanın neresinde rastlanmıştır? Teröriste gelince hukuk devleti, millete gelince hülle adaleti uygulayan bir Başbakan ve hükümetine nasıl güveneceğiz?

 

ŞEYTANA GÜNAHI ÖĞRETTİLER

Bunlar gerçek münafıkları bile hayrete düşürüp şeytana adeta günahı öğrettiler; doğuda Kürtçü, batıda milli kesildiler. Ama bir türlü Türk olmadılar. Bazen Potamyalı, bazen Gürcü, bazen yiğido, bazen serok, bazen uzun adam, bazen dombıracı; çok zaman kökeni ve kimliği karmakarışık şahsiyet olmaktan kurtulamadılar. Kabataş’ta başörtülü bacıma saldırdılar derken katiyen utanmadılar, kurdukları düzenek ve kurguların altında kaldılar. Şimdi de ‘Biz gidersek beyaz Toroslar gezer’ diyorlar. Dün biz gidersek maaşlar ödenmez diyenler, şimdi milleti ‘Toros’la korkutmaya çalışmakta, gizli bir örgütlenmenin şifrelerini vermektedir. ‘Toros’lar gezmiyor ama çeteler her yere konuşlanıyor. ‘Toros’lar gezmiyor ama, Doğu ve Güneydoğu’dan devlet geri çekiliyor. 90’lara dönülmeyecek diyen Davutoğlu farkında mıdır, Türkiye 1919 şartlarına çoktan girmiştir.

 

ARINÇ İTİRAF ETTİ

Hükümet kurulamamasının vebali Erdoğan ve Davutoğlu’nun sırtındadır. Sayın Bülent Arınç, AKP’nin koalisyon kurmaktan kaçtığını ilk ağızdan itiraf etmiştir. Bu şer cephesinin aklında 8 Haziran’dan itibaren seçim vardır. Hükümet kurulamamasının günahı bunların üzerindedir. Gerçek hayırcının kim olduğunu da gösterdiler. Kılıçdaroğlu yüzde 60’lık bloktan bahsederken, birden bire AKP’nin dizinin dibine çökmüş, bir tek yalvarmadığı kalmıştı. Bizi alçakça hayırcılıkla suçlayan AKP’si ve CHP’si önce haysiyet testinden geçmelidir.”

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195