Title of a News Article

Demirkol durmuyor...

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, sayılı günlerin kaldığı seçimlere çalışmalarını hızlandırarak devam ediyor. Başkan Aday adayları ve encümen adayları ile esnaf ziyaretine çıkan Demirkol, destek istedi.

30 Martta yapılacak olan mahalli seçimlerde AK Parti Adına Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Fevzi Demirkol, seçim çalışmaları kapsamında bugün esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 10 gün gibi az bir sürenin kaldığı yerel seçimlerde Şanlıurfa’da birinci ilçe çıkmak isteyen Başkan Adayı Fevzi Demirkol bu anlamda ziyaret ettiği esnaftan güçlü bir destek istiyor.

Haliliye bağlı Hamidiye Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, Abdulkadir Karahan Caddesi, Bahçelievler ve Atatürk bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Adayı Fevzi Demirkol, hem sorunları dinledi hem de destek talebinde bulundu.

Öte yandan AK Parti Haliliye teşkilatı ise ev ev, kapı kapı dolaşarak Başkan adayları olan Fevzi Demirkol'un yapacağı projelerin kitapçıklarını dağıtarak destek istiyor. Ilce başkanı Av. ibrahim Halil Kızılelma'nın öncülüğünde Haliliye'ye bağlı mahalleleri dolaşan kadın kolları, gençlik kolları ve ilce yönetimi sabahın erken saatlerinden itibaren mesai yaparak akşam geç saatlere kadar secim çalışmalarını sürdürüyor. 

Başkan Adayı adaylarına ve encümen adaylarına teşekkürlerini ileten AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, ‘Kapı kapı dolaşarak el ilanlarımızı dağıttık, esnafın ilgisini gördük. Esnafın meselelerini sıkıntılarını dertlerini dinledik ama dert derken çok şükür dertleri yok. Ufak tefek uygulamalardan gelen eksiklikler, istediklerini taleplerini basit bir iki, değişiklikler esnafımızın işini kolaylaştıracak. Ve bize vermiş oldukları destek için hem aday adaylarımıza hem de bölgedeki esnafımıza, Tüm Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum.'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195