Title of a News Article

Demirkol için açılan seçim bürosu mitinge dönüştü

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’a destek amaçlı açılan seçim bürosu mitinge dönüştü.

Demirkol için açılan seçim bürosu mitinge dönüştü
banner206

Binici Aşiretine mensup İbrahim Felhan, Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesi’nde AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’a destek vermek amacıyla seçim bürosu açtı.

Seçim bürosunun açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Halil Kızılelma, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ve yaklaşık 2 Bin kişi katıldı.

Mitinge dönüşen büro açılışında selamlama konuşmaları yapıldı. Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar ve AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol Birer konuşma yaptılar.

İlk olarak mikrofonu eline alan Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, ‘30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin öncekilerinden daha önemli olduğunu belirterek, “İç ve dış güçler Başbakanımıza her türlü iftirayı atıyorlar. Başbakan İsrail’den izin almadı, Amerika’dan izin almadı, bu Başbakan sizlerin tertemiz oyu ile geldi. Başbakanımız sizlerin verdiği destek ile inmez. Sizlerden rica ediyorum; İç ve dış düşmanlara sandıkta tokat atacağız. Bunun için birlik ve beraberlikle Vekillerimizle birlikte Urfa’ne ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız” dedi. Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye başkanlığı için de Demirkol’a destek isteyerek konuşmasını tamamladı.

Milletvekili Kasım Gülpınar da, yaptığı konuşmada, kendisine başka bir partiden bir kişinin, “Arkanızda ağalar yok, beyler yok, şeyhler yok, falanca yok, filanca yok” dediğini belirterek, “Sen ne dersen de bunların hepsi bizim arkamızda. Bakın ağa da sizsiniz, bey de sizsiniz, şeyh de sizsiniz ve sultan da sizsiniz. Bundan dolayı bir sıkıntımız ve endişemiz yok” diye ifade etti.

 “Halkın desteği olduğu sürece ne Sayın Başbakanımızı, ne Hükümetin nede milletvekillerinin sırtı bu memlekette yere gelmez” Diyen Gülpınar, konuşmasında şunları kaydetti;

 “Hepinizden Allah razı olsun. Irkçılığı da bir tarafa bırakmamız gerekiyor. Vatandaşlar artık hizmet istiyor. Bu hizmeti bu ülkeye, bu şehre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan başka, AK Kadrolardan başka getirecek herhangi bir oluşum yok. Bundan sonra Büyükşehir nedeniyle Karaköprü, Haliliye, Eyyübiye ve tüm ilçeleriyle Şanlıurfa daha güzel olacak.”

Milletvekili Mahmut Kaçar ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitingine değinerek, “Topçu Meydanı’nda toplanan 200 Bin kişi Türkiye’ye önemli bir mesaj verdi. Şanlıurfa, son derece kendisine yakışır bir şekilde buluşma yaptı. Şanlıurfa, buradan Dünyaya çok önemli bir mesaj verdi. Hz. İbrahim’in torunları olarak Sayın Başbakanımızı iktidardan uzaklaştırmak isteyenlere, Sayın Başbakanımızı Türkiye’nin ve AK parti’nin başından uzaklaştırıp bizlere diz çöktürmeye çalışanlara önemli bir mesaj verdi. Urfa, bu mitingle 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sandığın resmini ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

Son olarak seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, hafta sonu Pazar günü Topçu Meydanında yapılan mitinge değinerek, ‘halkımızın katıldığı mitingi muhteşem bir mitinge dönüştürdünüz. Öyle bir katılım yaptınız ki, bütün Türkiye’de sesi çıktı, bütün dünya bunu duydu. Diyerek katılan herkese teşekkür etti.

Urfa’da Haliliye Belediyesi birinci olacak

Demirkol konuşmasına daha sonra şöyle devam etti: ‘ Başı dik dürütçe hizmet edebilmek için bu yola çıktık. Dua almak için yola çıktık, seçimde miting ve bugün burada vermiş olduğunuz desteği seçim günü bütün Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Urfa’da Haliliye Belediyesi olarak birinci olmak istiyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarakta Türkiye’de birinci olmak istiyoruz. Bunun için hepinizden 30 Mart akşamına kadar uykumuzdan yememizden içmemizden fedakarlık ederek çalışmanızı istiyorum. Ve bunun yorgunluğunu, beş sene boyunca başınızı dik tutarak hizmet edeceğimizden emin olunuz.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Kurdele kesimiyle açılan büro hizmete girdi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195