Title of a News Article

Demirkol mesaiye erken başladı...

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol seçim çalışmalarına sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir tempo ile sürdürmeye devam ediyor.

30 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde sayılı günler kala AK Parti adına Haliliye Belediyesi Başkanlığı için yarışa giren Fevzi Demirkol, bölgesi olan Haliliye’de durmak bilmiyor.

Seçim çalışmaları süresince Haliliye bölgesindeki bir çok köy ve mahalleleri gezerek seçmenlerinden destek isteyen AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, sabah 06:00 sıralarında seçim çalışmalarına başlıyor. Demirkol’un bu sabahki ilk durağı ise İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinde inşaat işçileri ile buluşmak oldu.

Burada işçi kardeşleriyle bir süre sohbet eden Demirkol, sorunları dinlemeyi ihmal etmedi. Dernek Başkanı Emin Demirkol’un da aralarında bulunduğu ziyarette Başkan Adayı Fevzi Demirkol işçilerle birlikte Soro İmam Aş Evi’nde çorba içerek inşaat işçileri ile kahvaltı yaptı.

İnşaat işçileri ile yapılan kahvaltının ardından Tarım İl Müdürlüğüne geçen AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, İl müdürü Necip Özgökçe’yi makamında ziyaret etti. Burada da bir süre sohbetin ardından Demirkol seçim çalışmalarında bir başka bölgede devam etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Demirkol, Zahireciler Borsası esnafına ziyarette bulundu. Başkan Adayı Demirkol burada bulunan Dükkanları tek tek ziyaret ederek sorunları dinleyip yaklaşan yerel seçimler öncesi esnaftan destek istedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195