Title of a News Article

Destek için geldiler...

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol için bugün İstanbul’dan bir uçak dolusu Urfalı iş adamı Şanlıurfa’ya gelerek destek verdilerini dile getirdiler. Demirkol iş adamlarını Havaalanında coşkuyla karşıladı.

HABERİN GALERİSİ
Urfalı iş adamları

Urfalı iş adamları

Bir haftanın kaldığı 30 Mart yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’a bugün İstanbul’dan büyük bir destek geldi. Şanlıurfa’da, her kesimin yakından tanıdığı, ‘Fevzi Amca’ yada ‘Fevzi Abi’ gibi yakınlık isimleriyle anılan ve yıllardır AK Parti çatısı altından dürüst, şeffaf bir şekilde çalışan ve şuanda da AK Parti adına Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Fevzi Demirkol, bugün en mutlu günlerinden birisini yaşadı.

Yıllardır arkadaşlık ve dostluk bağlarını koparmadığı fakat Şanlıurfa’dan İstanbul’a göç etmiş yaklaşık 200’e yakın Urfalı iş adamları, bugün büyük bir coşku ile Şanlıurfa’ya gelerek Demirkol’a sahip çıktılar. İstanbul heyeti, yaklaşan yerel seçimler öncesi Demirkol’a sonsuz destek vereceklerini ilettiler.

İstanbul’daki Şanlıurfalı İş Adamlarının AK Partiye Destek Heyeti adı altında, Eski Milletvekili Faruk Bayrak gibi tanınmış simalarından Hadi Altun, Zekeriya Ünlü Fethi Şimşek, Nabi Kırmızı, Aslan Akyürek, Şevket Aslan ve yaklaşık 200 iş adamı Fevzi Demirkol’a ve diğer AK Partinin adaylarına destek için Şanlıurfa’ya geldi.

Demirkol misafirlerini Havaalanında karşıladı

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, İstanbul’dan gelen Urfalı iş adamı misafirlerini GAP Havaalanında kendisi karşıladı. Yoğun bir kalabalık kitlesiyle GAP Havaalanına giden Demirkol burada davullu zurnalı bir karşılama töreni gerçekleştirdi.

200’e yakın Urfalı iş adamının geldiği GAP Havaalanında, kent merkezine doğru konvoy halinde dönüldü. Demirkol’u yalnız bırakmayan dostları ve akrabaları tarafından konvoy oluşturuldu. Urfalı iş adamları ise, otobüs ile yurda döndü. Otobüste Başkan Adayı Demirkol misafirlerine eşlik etti.

Urfalı İş adamlarının ilk durağı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi oldu. Başkan Adayı Fevzi Demirkol ile Seçim Koordinasyon Merkezine giden Urfalı iş adamları burada Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç tarafından karşılandı. Büyük bir kalabalığın oluştuğu seçim Koordinasyon merkezinde Güvenç ve İş adamları arasında bir süre sohbet gerçekleşti.

Buradaki ziyaretin ardından İstanbul’da yaşayan Urfalı İş adamları, Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’un Ahmet Erseven Mahallesinde bulunan seçim bürosuna gittiler. Burada Demirkol tarafından karşılanan Urfalı iş adamları, yaklaşık 2 saat burada görüş alış verişinde bulundular.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya gelen tüm iş adamları dostlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Demirkol, Urfalı iş adamlarına hitaben konuşmasında şunları kaydetti: ‘Urfalı iş adamları yıllar önce iş için Urfa’yı terk edip İstanbul’a gittiler. Şimdi ise Haliliye birinci ilçe çıkartıp Urfa’yı en iyi konuma getireceğiz. Artık Giden iş adamlarımızın çocuklarını Urfa’ya getirtip burada iş sahibi yapacağız.’ İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195